Tuğba Özay: Ünlü erkeklerle hayatta işim olmaz

Posta'ya verdiği röportajda "Benim ünlü erkeklerle hayatta işim olmaz." diyen Tuğba Özay, "Ben erkek egosu sevmem. Dominant bir karakterim. İpler elimde olmalı." dedi. 

Tuğba Özay: Ünlü erkeklerle hayatta işim olmaz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
7 Nisan 2019 Pazar 10:59

Posta gazetesinden Oya Çınar'a konuşan Tuğba Özay, "Benim ünlü erkeklerle hayatta işim olmaz. Ben erkek egosu sevmem. Dominant bir karakterim. İpler elimde olmalı." dedi. 

"20 yaşındaki kızlara bakıyorum hepsinin sağı solu sarkmış." diyen Özay, " Tabii alkol, sigara. Ben kullanmıyorum. Bence bedenimizi korumak bizim Tanrı’ya olan saygımızdır." dedi.

Tuğba Özay'ın açıklamalarından bir kısım şöyle:

- Kendinize bir konuda iltifat etseniz, ne söylersiniz?

- Yalan söylemem. Çok dürüst bir insanım. Enerjim çok yüksek ve onu herkesle paylaşırım. Giyim konusunda muhteşemimdir. Çok okur ve araştırırım. Her konuda bir fikrim, söyleyecek sözüm vardır.

- Siz hiç ünlü birine aşık olmadınız mı?

- Benim ünlü erkeklerle hayatta işim olmaz.

- Neden?

Ben erkek egosu sevmem. Dominant bir karakterim. İpler elimde olmalı. Güç bende olmalı, beni yormamalı. Deli manyak bir tipim. Kafam atarsa ters şeyler olur. Birlikte olacağım insanın sosyal medyası da olamaz. Millet birbirine sosyal medyadan yürüyor. Gördükçe midem bulanıyor. Ben öyle her önüme gelenle bir şey yaşamam. Benim tenim değerli, nefesim değerli. Herkes bana dokunamaz. Saçımın kokusunu içine çekemez.

- Yeniden evlilik planınız var mı?

Bu saatten sonra evlenirsem ancak çocuk için evlenirim. Şu anda hiç öyle bir hayalim yok. Ama “Keşke bir çocuk yapsaymışım” dediğim oluyor.

- Peki ileride, mesela 70 yaşınızda kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz?

Ölmez yaşarsam Ajda Pekkan gibi olurum. Bayılıyorum ona. Enerjisiyle,sahnedeki ışıltısıyla, bedeniyle, her şeyiyle o kadar muhteşem ki... Ben de onun gibi bedenime çok dikkat ediyorum. 40 yaşımdayım, asla sporumu aksatmıyorum, çok iyiyim. Ama 20 yaşındaki kızlara bakıyorum hepsinin sağı solu sarkmış. Tabii alkol,sigara...

- Siz kullanmıyor musunuz?

Hayır kullanmıyorum. Bence bedenimizi korumak bizim Tanrı’ya olan saygımızdır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar