Survivor'da kim elendi? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı ve kimin elendiği merak ediliyor. İşte dün akşam TV8 ekranlarına gelen Survivor özeti..

Survivor'da kim elendi? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
19 Şubat 2018 Pazartesi 10:33

Survivor 2018'de ilk dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı. Dün akşam ekranlara gelen ödül oyunundan sonra gözler dokunulmazlık oyununun kimin kazandığına çevrildi. İşte Survivor'da elenen isim ve detayları..

Survivor 2018 6. bölümüyle nefesleri kesti. Ödül oyunu için yarışan All Star ile Gönüllüler takımlarından biri ödülün sahibi oldu. Peki Survivor 2018 6. bölümde büyük ödülü hangi takım kazandı?

Survivor’da ilk dokunulmazlık ödülü oynandı. Dokunulmazlık oyunu oynandı ve kazananı All Star takımı oldu. All Star takımı Gönüllülere yine şans tanımadı ve 10-3 kazandı. Ardından Survivor 2018’de bireysel dokunulmazlık oyununa geçildi.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Dün akşam yapılan ödül oyunun galibi 10-7 ile All Star oldu. Oyun sonrası sandiviçlerini yiyen All Star takımının yüzü gülüyordu.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Yarışmayı All Star takımı kazandı ve dokunulmazlığı elde ettiler. Survivor'da gönüllüler takımı kaybettiği dokunulmazlık oyunun ardından aday çıkarmak için bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. Dokunulmazlık oyununda farklı mağlup olan gönülüler takımı bu hafta bir arkadaşlarının yazarak eleme potasına koydu. Bireysel dokunulmazlık kolyesini alan iki yarışmacı da birer isim söyleyerek elenme potasını oluşturdular. Survivor 2018'de bireysel dokunulmazlık oyununu büyük bir mücadele sonrası Funda kazandı. Ramazan ise en iyi performansı sergileyen oyuncu olarak dokunulmazlık oyunu kazanmış oldu.

Survivor'da bu hafta kim elenecek?

Survivor 2018'de ünlüler takımı üst üstte kazanarak hem ödülleri hem de dokunulmazlık kolyesini topladı. Bu sayede ilk elenme stresi yaşamayacak olan ünlülüler takımı rahat bir nefes aldı. Gözler dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımına çevrilirken, bireysel dokunulmazlık ödülünü alan yarışmacılar bir arkadaşlarının ismini söylemek zorunda kaldı. Eleme potası şu şekilde oluştu.

Bireysel dokunulmazlık ödülünü alan Ramazan, Markus'un adını söyleyerek ilk adayı çıkardı. Bireysel dokunulmazlıkta ikinci oyunu kazanan Funda ise Yağmur'un adını vererek elenme potasını oluşturdu. Yağmur ve Markus'un ardından takım kararıyla ismi yazılan isim ise Cumali oldu. Survivor 2018'in ilk elenme potası Markus, Cumali ve Yağmur üçlüsüyle oluştu. Gelen SMS oyları ile elenecek aday belirlenecek. Eleme günü 20 Şubat 2018 salı akşamı olacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar