Survivor’da kim elendi?

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında dokunulmazlığı kaybeden Türk takımından üç isim potaya girmişti. Dün yapılan oylamada elenen isim belli oldu. Detaylar haberimizde…

Survivor’da kim elendi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
20 Mart 2019 Çarşamba 11:35

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında elenen isim belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Türk takımında konseyde en fazla yazılan yarışmacı olan Atakan ilk eleme adayı olmuştu. Erkeklerde bireysel dokunulmazlığı kazanan Yusuf, Bora'nın ismini açıklarken, kızlarda bireysel dokunulmazlığı kazanan Büşra Hakan'ın söylemişti. Sms oylamasına kalan Atakan, Bora ve Hakan arasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti.

Survıvor'da kim elendi?

Survivor'da yapılan sms oylamasında en az oyu alan yarışmacı olan Hakan Kanık Survivor'dan elendi. MasterChef programında gösterdiği performansın ardından Survivor'a katılan Hakan Kanık hayallerine erken veda etti.

Hakan'dan adını yazan Büşra'ya sitem!

Elendiği açıklandıktan sonra söz alan Hakan Büşra'ya sitem etti. Hakan, 'Kanıtlamam gereken çok şey var demiştim. Ama gerçekten çok erken bir veda oldu. Büşra, benim gitmeyeceğimi

düşündüğü için adımı yazdığını söylemişti. Ama ben gittim. Büşra'yı vicdanıyla baş başa bırakıyorum' ifadelerini kullandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar