Survivor Denisa Gültekin şarkıcı mı oluyor, Survivor Denisa'nın 'Alamazsın' dinle

2017 yılında Survivor yarışmasından elendikten sonra ne yapacağı merak edilen Survivor Denisa'nın yeni mesleği belli oldu. Peki ya Survivor Denisa Gültekin şarkıcı mı oluyor, Survivor Denisa'nın yeni şarkısı dinle

Survivor Denisa Gültekin şarkıcı mı oluyor, Survivor Denisa'nın 'Alamazsın' dinle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
19 Aralık 2018 Çarşamba 10:12

Survivor Denisa Gültekin şarkıcı mı oluyor, Survivor Denisa'nın yeni şarkısı dinle.

Survivor yarışmasında adını duyuran Denisa Gültekin yepyeni bir meslek sektörüne adım atacak. Survivor Denisa olarak bilinen Deniz Gültekin yeni albümünü bu yaz dinleyiciyle buluşturacak. Survivor Denisa Gültekin şarkıcı mı oluyor, Survivor Denisa kimdir? Survivor Denisa'nın yeni şarkısı dinle ile ilgili detaylar haberimizde.

Survivor Denisa Gültekin başarılı prodüktör Ender Çabuker'in önderliğinde ilk albümünü dinleyiciyle buluşturacak. Survivor Denisa ilk albümüyle ilgili ''Survivor sonrası artık albümümün bir an önce çıkmasını istiyordum ama bana yeri geldiğinde aile yeri geldiğinde arkadaş bazen kardeş bazen sırdaş, bana tüm kalbiyle benden çok inanan sevgili prodüktörüm Ender Çabuker müzik ve hayallerim için limitimi sonuna kadar zorlamam gerektiğini sabretmem, emek vermem gerektiğini bana anlattı...'' açıklamasını yaptı. 

Survivor Denisa Albümünde kimlerle çalıştı?

En iyi şan hocalarından ses eğitimi aldığını belirten Survivor Denisa Gültekin, '' Sezen Aksu, Sıla gibi çok değerli isimlerle çalışan çok sevgili büyük üstad Cihan Okan'dan şan dersleri aldım, stüdyoda bitmeyen uzun kayıtlar, demolar yaptık. 1 sene sürdü. Her kayıt sonrası ağlamadan, terlemeden eve gittiğim olmadı.'' ifadelerini kullandı. 

SURVİVOR DENİSA'NIN YENİ ŞARKISI DİNLE

Survivor Denisa yeni albümü ile ilgili ''Çok şarkılar seçtik, sildik, attık ama sonunda işte benim Hit'im dediğim şarkıyla karşışınza çıkacağım. Desteğinizi, sevginizi, inancınızı bir an olsun eksik etmediniz. Sizi çok seviyorum.'' cümlelerini dile getirdi.

Survivor Denisa'nın yeni ve ilk şarkısı yayınlanır yayınlanmaz sitemizde olacak.

 

SURVİVOR DENİSA KİMDİR?

Gerçek adı Deniz Gültekin olan Denisa Gültekin 1997 doğumludur. Antalyalı olan Denisa Gültekin Vücut geliştirme alanında Milli sporcudur. Akdeniz Anadolu lisesi (Almanca İngilizce) dil bölümü mezunu olan Denisa, İsmail Baha Sürelsan Devlet Konservatuarı'nda tiyatro(oyunculuk) eğitimi almıştır. 7 yaşında Anadolu Ateşi ile dansa yönelen Denisa, 16 yaşına kadar profesyonel bale, tango ve latin dansları yaptı. Daha sonra Türkiye vücut geliştirme Fitness fedarasyonunun bayanlar Bikini Fitness sikletinde hem Türkiye hemde UA yarışarak milli sporcu oldu. İlk madalya ve kupasını 17 yaşında kazandı.Survivor Denisa Gültekin, Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyon oldu. Kahverengi gözlü olan Denisa Gültekin, 56 kiloda ve 1.68 boyunda. Balık burcu olan Denisa Gültekin, evli değil ve sevgilisi de yok. Denisa Gültekin modellik yaparak da geçimini sağlamaya çalışıyor. 

SURVİVOR DENİSA GÜLTEKİN'İN FOTOĞRAFLARI

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar