Survivor 2019’da kim elendi?

Survivor 2019’da kim elendi? Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2019’da adaya veda eden isim belli oldu. Peki Survivor 2019’da kim elendi? Detaylar haberimizde

Survivor 2019’da kim elendi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
13 Şubat 2019 Çarşamba 09:08

Survivor 2019’da kim elendi? sorusu yapılan eleme heyecanı ile çok aratılan konular arasında oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019’da Türkiye ve Yunanistan takımları karşı karşıya geliyor. Atakan, Kader ve Okay'ın eleme potasında olduğu Survivor'da elenen isim açıklandı. Peki, Survivor 2019’da kim elendi? sorusunun yanıt haberimizde…

Survivor Türkiye Yunanistan yarışması büyük bir heyecana sahne oluyor. Pazar günü dokunulmazlık oyunu oynandı. Türk takımı kaybetti. Türk takımı daha sonra bireysel dokunulmazlık için mücadele etti. Bireysel dokunulmazlığı kadınlarda Sude; erkeklerde ise Bora aldı. Bireysel dokunulmazlığın ardından konsey toplandı ve eleme adayları belirlendi.

3 isim adaydı

Konseyde en çok en çok yazılan isim, Kader oldu. Daha sonra bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacılardan Sude, Okay'ın, Bora ise Atakan'ın ismini yazdı. Konsey sonucunca Kader, Okay ve Atakan eleme adayları olmuş oldu.

Survivor'da kim elendi?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Kader, Okay ve Atakan arasından bir kişi veda etti. Survivor Türkiye Yunanistan'da rakiplerinden daha az oy alarak, Survivor şampiyonluğuna veda eden isim Kader oldu.

Survivor'da geçen hafta kim elenmişti?

5 Şubat akşamı Survivor Türkiye - Yunanistan yarışmasına ilk veda eden isim belli olmuştu. Survivor'a veda eden ilk isim Yunanistan takımından Demi Tsaganou olmuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar