Survivor 2018 Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçen isim kim?

Survivor 2018 Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçen ismin kim olduğu merak konusu oldu. İşte Survivor 3.bölüm detayları..

Survivor 2018 Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçen isim kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
14 Şubat 2018 Çarşamba 12:17

Survivor 2018 son hızıyla devam ediyor. 3.bölümü ekranlara gelen Survivor yarışmasında Gönüllüler takımından bir kişi ünlüler takımına yani All Star takımına geçti. Peki ya Survivor 2018 Gönüllüler takımından kim ünlüler takımına geçti? Survivor 3.bölüm özeti..

Survivor 2018'in 3. gününde Gönüllüler takımındaki kadın yarışmacı sayısının fazla olması nedeniyle bir ismin All Star takımına geçeceğini Acun Ilıcalı açıklamıştı. Survivor'ın Salı akşamı yayınlanan bölümünde, ada konseyinde Gönüllüler takımı gidecek yarışmacının ismini belirlemek için oylama yaptı.

Survivor 2018 Gönüllüler takımından Ünlüler takımına geçen isim kim?

Gönüllüler'deki oylama sonucunda karşı takıma gitmesi için Gamze'ye 5 oy çıkarken, 7 kişinin ismini yazdığı Ecem Karaağaç, Gönüller'den All Star'a geçen yarışmacı oldu. Oylama sonucunda Ecem Karaağaç adı en fazla yazılan isim olunca All Star takımına geçti ve her iki takımın sayıları da eşitlenmiş oldu.

Survivor'ın ilk gününde Gönüllüler'e geçirilen Hakan Hatipoğlu ise Gamze'nin adını yazdı. Gamze'nin çok iyi biri olduğunu ancak, Survivor için psikolojik ve fiziksel olarak hazır gelmediğini söyleyen Hakan, 'Üzülerek de olsa Gamze'nin adını yazıyorum' dedi. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada, "Bu sene ilk kez Survivor’un yakın döneminde iki takıma da iki yeni yarışmacı daha gelecek. İlk kez olacak. Amaç kız erkek dengesizliğini gidermek." dedi.

Survivor 3.Bölüm Özeti-Survivor'da birinci kim oldu?

Survivor 2018 3. bölümde All Star yarışmacısı Turabi ile Gönüllüler'e geçen Hakan arasında kavga çıktı. Diğer yarışmacılar kavgayı ayırmak isteyince ortalık daha da karıştı.Eski sezon Survivor'da da araları hep açık olan Hakan ve Turabi arasında gerilim başladı. Ramazan ile Turabi'nin eşleştiği oyun sırasında çıkan gerginlik daha sonra diğer yarışmacıların araya girmesiyle hafifledi. Acun Ilıcalı konseyde uyarılarda bulundu.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı Survivor ödül oyununda her iki takım da oldukça iyi mücadele verdi. Survior All Star 10 puan, Gönüllüler ise 7 puan aldı. Böylece balık avlamak için verilen olta setinin sahibi All Star oldu.

Survivor 2018 3.Bölüm Videosu

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar