Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Dün akşam ekranlara gelen Survivor dokunulmazlık yarışmasından sonra dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı araştırılmaya başlandı.

Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
26 Şubat 2018 Pazartesi 12:38

Survivor 2018'de heyecan sürüyor.. Dokunulmazlık oyunu bölümüyle dün akşam ekranlara gelen Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yarışmasına dair merak edilenler..

Survivor 2018'de dokunulmazlık oyununda bu hafta nefes kesen bir mücadele ekranlara geldi. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu hafta takımlarından kimsenin adaya veda etmemesi için uğraştılar. Oynanan oyun oldukça güç gerektiren ve Survivor'ın klasikleşmiş oyunlarından biriydi. Nihat Doğan'ın kaybettiği oyunun ardından kazandığını sanması da dün geceye damga vuran anlardan biriydi.

Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununda oldukça kritik anlar yer aldı. Oynanan oyun tamamen güce ve dengeye dayanıyordu. İki takım yarışmacıları da adaya bir arkadaşlarının veda etmemesi için kıyasıya mücadele ettiler. Oldukça zorlu oyun bir ünlüler takımına bir de gönüllüler tarafına doğru gitti.

Müthiş mücadelenin ardından ünlüler takımı tecrübesiyle oyunu almayı başardı ve bir kez daha dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu. Böylece bu hafta da gönüllüler takımından bir kişinin veda edeceği kesinleşti. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı ve elenecek ismin takımını belirleyen dokunulmazlık oyunu 10-8 All Star takımının oldu. Gönüllüler'in kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlığı ise Melih aldı.

Survivor 2018'de eleme adayları kim oldu?

Ada konseyinde adı en çok yazılan Gizem ve Birsen birinci ve ikinci aday, bireysel dokunulmazlığı kazanan Melih'in adını verdiği Cumali üçüncü aday, haftanın en iyi performansı Yağmur'un ismini söylediği Ramazan ise dördüncü elenme adayı oldu. Sakatlığı bulunan Hakan ile Survivor'a bu hafta katılan Emir ve İpek'in isimleri kural gereği söylenemedi veya yazılamadı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar