Söz'ün Yavuz'u Tolga Sarıtaş'tan rol arkadaşı Aybüke Pusat açıklaması

Söz'ün Bahar'ı Aybüke Pusat ve Yavuz'u Tolga Sarıtaş'ın aşk yaşadığı iddia edilmişti. Altın Kelebek Ödülleri'nde konuşan Tolga Sarıtaş iddialara yanıt verdi.

Söz'ün Yavuz'u Tolga Sarıtaş'tan rol arkadaşı Aybüke Pusat açıklaması
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 11:51
11 Aralık 2017 Pazartesi 11:32

Aybüke Pusat kimdir? Söz dizisinin Bahar'ı Aybüke Pusat ile rol arkadaşı Tolga Sarıtaş birlikte mi? Aybüke Pusat nereli, kaç yaşında? Tolga Sarıtaş'tan aşk açıklaması...

Aybüke Pusat 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde şıklığıyla konuşuldu. Rol arkadaşı Tolga Sarıtaş'la aşk yaşadığı iddialarını ise yanıtsız bıraktı. Öte yandan Söz dizisinin Yavuz'u Tolga Sarıtaş konuya açıklık getirdi. Sarıtaş, Aybüke Pusat'la aralarında bir ilişki olmadığını, arkadaş olduklarını ifade etti. Peki oyuncu Aybüke Pusat kimdir? Aybüke Pusat nereli, kaç yaşında?

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 yılında Ankara'da doğdu. 22 yaşındaki oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunu. Pusat, dans ve piyano eğitimleri aldıktan sonra balerin olmayı tercih etti. Daha sonra eğitim hayatına Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde devam etti.

2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasında üçüncü olan Aybüke Pusat, kariyerine oyuncu olarak devam etti. Pusat, Medcezir dizisi ile oyunculuğa adım attı. Şimdilerde ise Söz dizisinde Doktor Bahar karakteri ile beğeni topladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar