Söz 36. Bölüm izle - Bahar tüm gerçekleri öğrenmek istiyor

Söz 36. Bölüm izle. Söz 36. bölümü ile izleyicilerini ekrana kilitleyecek. Çolak'ın görkemli bir vedaya hazırlandığı 36. bölümde heyecan doruklara çıkıyor. İşte Söz 36. bölüm izle bilgileri.

Söz 36. Bölüm izle - Bahar tüm gerçekleri öğrenmek istiyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
5 Mart 2018 Pazartesi 20:25

Söz 36. bölüm izle. Söz 36. bölümünde Çoklak görkemi bir vedaya hazırlanıyor. heyecan çok yükseleceği bu bölümde Bahar tüm gerçekleri öğrenmek istediğini ifade edecek.  İşet Söz 36. bölüm izle bilgileri.

Söz 36. bölüm özeti

Yayıncı kuruluş tarafından yapılan özette şu sözlere yer verildi; Çolak büyük bir veda sürprizi için hazırlık yapıyor... Derman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur. Yolun sonuna geldiğini anlayan Çolak gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah ve Yavuz’u öldürmek için kanlı bir plan yapar. Ancak Tim bu planı bozmaya yemin eder. Çolak için artık yolun sonu yaklaşmaktadır.

Söz 36. bölüm canlı izle (Tıklayınız)

Tim, Çolak’ı ele geçirmenin gururunu yaşarken, Derman yeni ve daha büyük bir tehlike olarak sahne alır. Babasının gerçek kimliğini ve ölümüyle ilgili büyük sırrı öğrenen Bahar için Yavuz’la olan ilişkisi bambaşka bir hal alacaktır. Verilen uyuşturucunun etkisiyle psikolojisi bozulan Nazlı ise hem kendisinin hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmak üzeredir.

Söz 36. bölüm izle (Tıklayınız)

Söz 36. Bölüm fragmanı

Yavuz’un başına gelen talihsiz olaylar nedeniyle Bahar tedirgin olmuş ancak erkek arkadaşının kendisinden bir şeyler sakladığının farkına varmıştı. Son buluşmalarında sahip olduğu şüpheleri Yavuz’la paylaşan Bahar tüm gerçekleri öğrenmek istediğini ifade edecek. Yavuz ise “Emin ol öğrenmek istemezsin” diyerek odadan ayrılmaya çalışacak. Yavuz’u engellemek için şiddet kullanmak isteyen Bahar ise beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalacak. Öte yandan Eylem ve erkek arkadaşı uzun zaman sonra yine bir araya gelecek. Birlikte operasyona katılan ikili heyecanlı dakikalar yaşayacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar