Siyah Beyaz Aşk 18.Bölüm fragmanı-Aslı'nın hayatı tehlikede mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi Siyah Beyaz Aşk'ın 18.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki ya Siyah Beyaz Aşk 18.bölümde neler olacak haberimizde..

Siyah Beyaz Aşk 18.Bölüm fragmanı-Aslı'nın hayatı tehlikede mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
17 Şubat 2018 Cumartesi 15:56

Geçtiğimiz hafta 17.bölümü ile ekranlara gelen ve izleyicilere romantik dakikalar sergileyen Siyah Beyaz Aşk dizisinin bu haftaki bölümü de oldukça heyecanlı. Her hafta büyük bir izleyici kitlsine sahip olan dizisinin 18.yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. İşte Siyah Beyaz Aşk 18. Bölüm fragmanı ve dizisinin özeti..

Siyah Beyaz Aşk 18.Bölüm Özeti

Aslı ile Ferhat, aralarındaki engelleri kaldırdıktan sonra kendilerini aşkın kollarına bırakırlar. Fakat bu mutluluk anları çok uzun sürmez. Ailelerinin başına gelen belaların sorumlusu olarak Aslı'yı gören Namık Emirhan, onun öldürülmesi için Cüneyt'e emir verir. Namık Emirhan'ın sağ kolu olmak isteyen Cüneyt, hırsları için Aslı'yı öldürmeye karar verir.

Aslı, yapılan plan sonucu kaçırılır. Ferhat'a bir kötü haber de Yiğit'in oğlu Özgür'den gelir. Özgür de kaçırılır ve Ferhat, kardeşi Yiğit ile birlikte hareket etmek durumunda kalır. Ferhat, Aslı'yı kurtarabilecek mi? Cüneyt, Namık Emirhan'ın gözüne girebilecek mi? Ferhat ile Namık Emirhan'ın yeni yüzleşmesi nasıl sonuçlanacak?

Siyah Beyaz Aşk, merakla beklenen yeni bölümüyle 19 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Siyah Beyaz Aşk 18.Bölüm fragmanı

12 Şubat 2018 Siyah Beyaz Aşk Reyting Sonuçları

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Zeeeynep En beğenilen yorum
Hayatimda ikinci kez dizi tekrari izlemedim bu diziyi her gun bir kez izliyorum not ben 56 yasindayim ahhh insan iliskileri ve psikoloji