Ahmet Kural Sıla'yı takip mi etti, Sıla Ahmet'in takibine geri döndü mü?

Sürpriz bir şekilde başlayan Sıla ve Ahmet Kural aşkı 2017 senesine damga vurmuştu. Evlenecekleri konuşulan ikilinin ilişkileri Ocak ayında bitti. Peki Ahmet Kural Sıla'yı takip mi etti, Sıla Ahmet'in takibine geri döndü mü?

Ahmet Kural Sıla'yı takip mi etti, Sıla Ahmet'in takibine geri döndü mü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
17 Temmuz 2018 Salı 09:46

İkilinin ayrılık nedeni ile pek çok iddia ortaya atılmıştı. Bu iddialardan biri de Ahmet Kural'ın Sıla'ya tokat attığı söylentisiydi. Ahmet Kural Sıla'yı takip mi etti, Sıla Ahmet'in takibine geri döndü mü? İşte Ahmet Kural Sıla takipleşmesinde son durum

6 aydır ayrı olan ikiliden Ahmet Kural'dan sürpriz bir hamle geldi. Oyuncu Sıla'yı Instagram'dan takip etmeye başladı. Kural'ın bu hamlesi 'barıştılar mı?' sorusunu akıllara getirdi.

Ahmet Kural Sıla'yı takibe aldı

Ahmet Kural sosyal medya uygulaması Instagram'dan Sıla'yı takibe aldıktan sonra Sıla'nın ne yapacağı merak konusu olmuştu. Azönceoldu.com'un haberine göre Sıla, Ahmet Kural'ın takibine geri dönmedi. Daha sonra Ahmet Kural'ında Sıla'yı takipten çıkardığı öğrenildi. 

Sıla geri takip etmeyince takipten çıktı mı?

Sosyal medya kullanıcılarının kafasında şu an iki iddia var; Ahmet Kural Sıla'yı yanlışlıkla mı takip etti? ve hemen takibi geri çekti. Yoksa Sıla, Ahmet'in takibine geri dönmediği için mi takip etmeyi bıraktı?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar