Selçuk Aydemir'den 'Ailecek Şaşkınız' paylaşımı

İşler Güçler ile Kardeş Payı dizilerinin senarist ve yönetmeni Selçuk Aydemir, yeni filmi 'Ailecek Şaşkınız' hakkında Twitter üzerinden bir paylaşım yaptı.

Selçuk Aydemir'den 'Ailecek Şaşkınız' paylaşımı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
14 Aralık 2017 Perşembe 17:12

Kendi yazıp yönettiği dizi ve filmlerle bilinen Selçuk Aydemir, her projesinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir'i oynatıyor. Aydemir'in bugüne kadarki Çalgı Çengi ve Düğün Dernek filmlerinin yanı sıra İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde Kural-Cemcir ikilisi rol aldı. Aydemir'in Mart 2018'de vizyona girecek son filmi Ailecek Şaşkınız'da da yine Ahmet Kural ile Murat Cemcir rol alacak.

Ahmet Kural’ın zengin bir müteahhitin oğlu Ferhat’ı; Murat Cemcir’in, Ferhat’ın beraber çalıştığı çocukluk arkadaşı Gökhan’ı; Saadet Işıl Aksoy ise Ferhat’ın aşık olduğu Elif karakterini canlandıracağı ‘Ailecek Şaşkınız’ filmi 2 Mart 2018’de vizyona girecek.

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Selçuk Aydemir, son filmine dair attığı tweetle gündem oldu. Aydemir, Twitter üzerinden şu paylaşımda bulundu:

“Bay Cemcir’in dişler nizami, Bay Kural’ın six packi var. Lamborghiniye binip takımlarla geziyorlar. Birbirinden güzel kadın oyuncular var. Şive de yok. Ne yaptık biz? Yahu niye uyarmadınız beni!!! Buraya kadarmış demek, neyse mühendislik de güzel meslek.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar