Nagehan Şaşmaz karşı boşanma davası açtı

Necati Şaşmaz'ın 10 milyon TL tazminat isteyerek Nagehan Şaşmaz’dan boşanma davası açması gündem olmuştu. Nagehan Şaşmaz karşı boşanma davası açtı.

Nagehan Şaşmaz karşı boşanma davası açtı - Sayfa 1

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdarı olan Necati Şaşmaz 12.12.2012 tarihinde Nagehan Şaşmaz ile evlendi. Evliliğin birinci yılında ilk oğlunu kucağına alan genç kadın, 4 yıl sonra da ikinci oğlunu dünyaya getirdi. Sessiz ve sakin bir hayat süren Nagehan Şaşmaz, 7 yıllık evliliğinin sonunda ise Necati Şaşmaz'ın kendisine karşı 10 milyon TL tazminat isteyerek açtığı boşanma davasıyla gündeme geldi. Nagehan Şaşmaz eşine, karşı boşanma davası açarak yanıt verdi.

1 25
 
Nagehan Şaşmaz karşı boşanma davası açtı - Sayfa 2

Nagehan Şaşmaz, İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'ne avukatları Deniz Ketenci ve Özge Tokgöz aracılığıyla dün açtığı karşı boşanma davasının dilekçesinde çarpıcı iddialara ortaya attı.

2 25
 
Nagehan Şaşmaz karşı boşanma davası açtı - Sayfa 3

2 çocuk annesi, dava dilekçesinde evliliklerinin 'peri masalı' olarak başladığını ancak zaman içerisinde Necati Şaşmaz'ın Türk toplumunun hassasiyetleri, genel ahlaka aykırı davranışları, kötü alışkanlıkları, bağımlılıkları, ihaneti ve uyguladığı fiziksel, cinsel, duygusal şiddet ile kâbusa döndüğünü öne sürdü. 

3 25
 
Nagehan Şaşmaz karşı boşanma davası açtı - Sayfa 4

İkinci oğlunun doğumundan sonra, eşinin dayanılmaz davranışları ve çocuklarının geleceği için evlilik birliğini bitirme kararı aldığını anlatan Nagehan Şaşmaz, dilekçesinde evliliği boyunca her zaman eşinin yanında yer aldığını vurguladı.

4 25