Şahan Gökbakar'ın son filmi Kayhan'dan ilk fragman: Herkes biraz ana kuzusu değil mi?

Komedyen Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan'ın fragmanı yayımlandı. Kayhan fragmanı kısa sürede Youtube trendleri arasında yer aldı.

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:47
17 Ocak 2018 Çarşamba 12:28

Recep İvedik serisiyle vizyonu sallayan komedyen Şahan Gökbakar, yen filmi Kayhan'ın fragmanını paylaştı. Gökbakar, Instagram'dan paylaştığı Kayhan fragmanına 'Herkes biraz ana kuzusu değil mi? notunu düştü.

Kayhan fragmanı saatler içinde Youtube trendleri arasında yer alınca Gökbakar, sosyal paylaşım hesaplarından hayranlarına teşekkür etti. Gökbakar, "12 saatte trendingde 1 yaptiniz..Hepinize cok tesekkurler.." ifadelerini kullandı.

Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan'ın ilk fragmanı yayınlandı. Recep İvedik, Celal ile Ceren ve Osman Pazarlama gibi filmleriyle sinemada hatırı sayılır bir başarı sağlayan Gökbakar, Dikkat Şahan Çıkabilir isimli komedi programındaki karakterlerden biri olan Kayhan'ın ilk fragmanını izleyecilerin beğenisine sundu.

9 ŞUBAT'TA VİZYONDA! Togan Gökbakar'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimleri beş hafta sürdü ve İstanbul'da gerçekleştirildi. Eline geçen yıllıktan lise arkadaşlarının aslında kendisinden nefret ettiğini öğrenen Kayhan'ın intikam alma çabasını anlatan film, 9 Şubat 2018 tarihinde gösterime girecek. Şahan Gökbakar ayrıca geçen günlerde Instagram'ından yaptığı paylaşımda, bir sonraki projesinin Recep İvedik 6 olduğunu da duyurdu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar