Oyuncu Selin Şekerci, Serdar Bilgili ile aşk yaşadığı iddialarına sinirlendi: Ayıptır yahu!

Ünlü oyuncu Selin Şekerci'in, ünlü iş insanı ve eski Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ile yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Şekerci, sosyal medya hesabından aşk dedikodularına "Ayıptır yahu" diyerek isyan etti.

Oyuncu Selin Şekerci, Serdar Bilgili ile aşk yaşadığı iddialarına sinirlendi: Ayıptır yahu! - Sayfa 1

Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgiliyle aşk yaşadığı iddia edilen ünlü oyuncu Selin Şekerci'den iddialara ilişkin açıklama geldi.

1 9
 
Oyuncu Selin Şekerci, Serdar Bilgili ile aşk yaşadığı iddialarına sinirlendi: Ayıptır yahu! - Sayfa 2

Oyuncu Selin Şekerci ünlü iş insanı Serdar Bilgili Bodrum'da görülmüştü. Bilgili tarafından bir açıklama gelmezken Şekerci karşılaşmanın tesadüf olduğunu belirtmişti.

2 9
 
Oyuncu Selin Şekerci, Serdar Bilgili ile aşk yaşadığı iddialarına sinirlendi: Ayıptır yahu! - Sayfa 3

Güzel oyuncu çıkan iddialardan sonra ise sosyal medya hesaplarından da bir açıklama yaparak "Yok artık Lebron James. Çok ayıp ama artık ya yapmayın gözünüzü seveyim her şeyin de bir haddi hududu var. Evimde oturduğum yerde kimlerle aşka yelkenler açmışım tövbe gece gece. Ailem var benim, belki değer verdiğim bir insan var çok ayıp yahu!" dedi.

3 9
 
Oyuncu Selin Şekerci, Serdar Bilgili ile aşk yaşadığı iddialarına sinirlendi: Ayıptır yahu! - Sayfa 4

2014 yılında Kaçak Gelinler dizisinde canlandırdığı Şebnem karakteri ile çok sevilen ve büyük bir hayran kitlesi kazanan Selin Şekerci, son olarak 2017 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştı.

4 9