Önce sevgilisini boğdu sonra sevgilisinin kızı ve köpeğine cinsel istirmarda bulunup katletti!

Kuzey İrlanda'da yaşayan 38 yaşındaki cani, 37 yaşındaki sevgilisi, sevgilisinin 15 yaşındaki kızı ve köpeğini öldürdükten sonra intihar etti. Yapılan araştırmalar sonucu 15 yaşındaki kız ve köpekte cinsel saldırı izlerine rastlandı.

Önce sevgilisini boğdu sonra sevgilisinin kızı ve köpeğine cinsel istirmarda bulunup katletti! - Sayfa 1

7 Mart 2019'da yaşanan korkunç katliamın perde arkasındaki gerçekler gün yüzüne çıktı. Soruşturmanın başındaki Coroner Joe McCrisken, Armagh Adliyesi'ndeki soruşturmada "başkanlık ettiğim en zor olaylardan biri" dedi ve 37 yaşındaki Kolombiyalı Giselle Marimon-Herrera, 15 yaşındaki kızı Allison ve köpeklerinin ölümlerini 'barbarca' olarak nitelendirdi.

1 10
 
Önce sevgilisini boğdu sonra sevgilisinin kızı ve köpeğine cinsel istirmarda bulunup katletti! - Sayfa 2

Kıskançlıktan gözü dönen cani, 38 yaşındaki İskoçyalı Russell Steele, sevgilisi, sevgilisinin 15 yaşındaki kızı ve köpeğini öldürdükten sonra intihar etti.

2 10
 
Önce sevgilisini boğdu sonra sevgilisinin kızı ve köpeğine cinsel istirmarda bulunup katletti! - Sayfa 3

Cani Russell, zavallı Allison ve köpeklerini öldürdükten sonra ağrı kesici bir ilaç olan parasetamol'dan yüksek dozda alarak intihar etti.

3 10
 
Önce sevgilisini boğdu sonra sevgilisinin kızı ve köpeğine cinsel istirmarda bulunup katletti! - Sayfa 4

Yakınları, Russell, kız arkadaşı ve kız arkadaşının kızından uzun süre haber alınmayınca yakınları polise haber verdi. İrlanda County Down'da yaşayan ailenin evine yapılan baskında polisler hepsinin cesedini buldu. Anne, kızı ve köpekleri boğularak öldürülmüştü.

4 10