Nur Yerlitaş'tan 'şehitler mehitler' sözlerine dair açıklama

Modacı Nur Yerlitaş, Instagram'daki canlı yayında sarfettiği 'şehitler mehitler' sözlerinden dolayı savcılığa ifade verdi. Yerlitaş, Arnavutköy'de görüntülendi

Nur Yerlitaş'tan 'şehitler mehitler' sözlerine dair açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
11 Aralık 2017 Pazartesi 13:19


Modacı Nur Yerlitaş, Instagram'da yaptığı canlı yayın sırasında sarfettiği 'şehitler mehitler' sözlerinden dolayı savcılığa ifade verdi. Öte yandan Arnavutköy'de görüntülenen Yerlitaş, gazetecilere konuştu.

 

Modacı Nur Yerlitaş, Neslihan adındaki bir arkadaşının doğum günü partisinde gerçekleştirdiği Instagram yayınında, Serkan Kaya’nın eşi Ayşegül Kaya ile konuşurken, lehitlere ilişkin söylediği sözlerle gündem olmuştu. Yerlitaş, canlı yayın sırasında sarefettiği 'şehitler mehitler aman yeter' sözleri dolayısıyla savcılığa ifade verdi.

 

Tuğba Ekinci'nin savcılığa başvurmasının ardından Nur Yerlitaş ifade verdi. Başlatılan geniş çaplı soruşturma sonrasında Nur Yerlitaş mahkemeye çağırıldı. Mahkemede “Amacım hakaret etmek değildi” dedi. Olay ile ilgili soruşturmaların devam edeceği belirtildi.

 

Öte yandan modacı Yerlitaş, dün akşam Arnavutköy'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını sakin bir şekilde yanıtlayan Yerlitaş, şehit ailelerine olan mahcubiyetini dile getirdi. Ancak soruların sadece son yaşanan olaya dair olmasına sinirlenen Nur Yerlitaş sinirlendi ve ses tonunu yükseltip 'Başka sorular sorun, ben sıkıldım sizden' şeklinde tepkisini dile getirdi.

İşte Nur Yerlitaş'ın dün akşam yaptığı açıklama:

Nur Yerlitaş'ın sözlerinin gündem olmasının ardından aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı pek çok kişi tepki göstermiş, hatta bazıları Yerlitaş'ı takipten çıkarmıştı. Buna göre Serkan Kaya, 'Kara Gözlüm' adlı son şarkısının klibinden Nur Yerlitaş’ın yer aldığı bölümleri çıkardı. Bununla beraber, Demet Akalın’da Nur Yerlitaş’ı Instagram hesabından çıkardıı.Demet Akalın'ın yanı sıra, Ajda Pekkan ve Öykü Serter de modacıyı takipten çıkarmıştı. Nur Yerlitaş hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan isimse Tuğba Ekinci oldu.

Serkan Kaya'nın klibinde Nur Yerlitaş'ın yer aldığı sahne:

NUR YERLİTAŞ ŞEHİTLER İÇİN NE DEDİ?

Nur Yerlitaş, Instagram'dan yaptığı canlı yayında, "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullanmış, bu sözler nedeniyle gerek sosyal medyada gerekse sanat camiasında modacıya tepkiler yağmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar