Netflix en çok izlenen dizileri açıkladı

Online dizi ve film platformu Netflix en çok izlenen diziler listesini açıkladı: Listede The Protector (Hakan Muhafız) da yer aldı.

1 19

Quicksand - The Ruthless - Osmosis

2 19

Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga - Delhi Crime - Mirage

3 19

Hakan: Muhafız Listede

Bitter Daisies - A Fortunate Man - Burn Out - The Protector

4 19

Our Planet - The Perfect Date - The Highwaymen

5 19

The Spy Who Dumped Me - Riverdale - Chilling Adventures of Sabrina - You vs. Wild

6 19

En çok izlenen diziler

Black Summer

After Life

Riverdale

Chilling Adventures of Sabrina

Star Trek: Discovery

7 19

Lunatics  


Santa Clarita Diet


Bonding


8 19

Listenin zirvesinde ise bu iki yapım öne çıkıyor

Brooklyn Nine-Nine - Bodyguard

9 19

Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler

  • Kullanıcılara İnternet üzerinden hizmet veren medya sağlayıcısı Netflix'in Türkiye'de en çok izlenen dizileri geçtiğimiz aylarda belli olmuştu. İşte o liste...
10 19

10 -Marvel's Iron Fist

Öldüğü düşünülen Danny Rand, 15 yıl sonra yeniden ortaya çıkarak Iron Fist'in gücüyle geçmişini geri almak ve kaderini gerçekleştirmek ister.


11 19

9 - You Me Her

Yuppi karı koca Jack ve Emma, hayatlarına heyecan katmak için bir escort kız tutar. Romantik hislerin yüzeye çıkmasıyla olaylar beklenmedik bir şekil alır.

12 19

8 - The OA

Evinden kaybolduktan yedi yıl sonra, genç bir kadın yeni gizemli yeteneklerle geri döner ve gizli bir görev için beş yabancıyla bir ekip kurar.

13 19

7 - Glow

1980'lerde Los Angeles'ta yaşayan bir grup uyumsuz kadın, kendilerini Güreşin Özel Kadınları olarak baştan yaratır. Orange is the New Black ekibinden yeni bir komedi.

14 19

6- The Seven Deadly Sins

Ülkesi tiranlar tarafından ele geçirilip görevden alınan prenses, dağılmış olan kötü şövalyelerin peşine düşer. Krallığını geri almak için yardımlarına ihtiyacı vardır.

15 19

5- Gilmore Girls: A Year in the Life

Orijinal finalinden yaklaşık on yıl sonra seyircileriyle yeniden buluşan dizi, Lorelai, Rory ve Emily Gilmore'un dört mevsim boyunca yaşadıkları değişiklikleri anlatıyor.

16 19

4- Atypical

Otistik genç, kız arkadaş edinmeye karar verip daha fazla bağımsızlık istediğinde tüm ailesini kendi benliklerini keşfedecekleri içsel bir yolculuğa çıkarır.

17 19

3- Friends from College

Sıkı dost olan bir grup üniversite arkadaşı, mezun olduktan yirmi yıl sonra tekrar bir araya gelir ve geçen yılların aşkı daha kolay hâle getirmediğini fark eder.

18 19

2- Santa Clarita Diet

Emlakçılık yapan karı-koca, kadının geçirdiği dramatik bir değişimle ölüm ve yıkım dolu bir yola sürüklenir. Ama iyi anlamda.

19 19

1- Marvel’s The Defenders

Uğursuz bir komplo New York City'yi tehdit ettiğinde Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist ortak düşmana karşı güç birliği yapar.