Necati Şaşmaz'ın yeni dizisinde ayrılıklar var

Show TV'de başlayacak olan ve oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz'ın da yer aldığı Nöbet 7/24 dizisi kadrosunda daha dizi başlamadan bazı ayrılıklar yaşanıyor.

Necati Şaşmaz'ın yeni dizisinde ayrılıklar var
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
27 Ekim 2018 Cumartesi 18:30

Show TV'de ekrana gelecek olan Pana Film imzalı Nöbet 7/24 dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken diziyle ilgili dikkat çeken gelişmeler de yaşanıyor. Merakla beklenen Jandarma dizisinin kadrosunda çekimler başlamadan peş peşe değişiklikler yapıldı.

Dizide Jandarma Üstçavuş Vedat Leblebici rolünü canlandıracağı açıklanan Ertuğrul Şakar'la yollar ayrıldı. Şakar, daha önce Pana Film'in Kurtlar Vadisi Pusu ve Kurtlar Vadisi Kaos filmlerinde ve Samanyolu TV'deki Şevkat Tepe ve Sungurlar dizisinde yer almıştı.

Geçen hafta da kadro dışı isimler vardı

Öte yandan Jandarma Yüzbaşı Murat Soylu'yu canlandırmaya hazırlanan Cahit Kayaoğlu ve yönetmen Selahattin Sancaklı da geçtiğimiz hafta ekipten ayrılmıştı.

 

Çekim yeri Antalya ve çevresi

Daha önce dizinin Antalya civarında çekileceğini belirten Necati Şaşmaz, ''Ben de artık çok animasyon yapmak istiyorum. Çünkü çocukların eğitimine, öğretimine önem verdiğimiz günlerdeyiz. İzleyici filmler yaptığımız gerektiğini düşünüyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar