Mustafa Sandal'ın Reset şarkısının klibi hemşire olduğu için yasaklanacak mı?

Sağlık Bakanlığı'nca, sanatçı Mustafa Sandal'ın seslendirdiği 'Reset' isimli şarkının klibinde yer alan hemşire sahnesinin 'uygun olmadığı' gerekçesiyle RTÜK'e inceleme talebinde bulunuldu. Peki Mustafa Sandal'ın Reset şarkısının klibi hemşire olduğu için yasaklanacak mı?

Mustafa Sandal'ın Reset şarkısının klibi hemşire olduğu için yasaklanacak mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
12 Temmuz 2018 Perşembe 20:55

Mustafa Sandal'ın Reset şarkısının klibi hemşire olduğu için yasaklanacak mı?
Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, sosyal medyada yayımlanan söz konusu klipte gösterilen hemşire figürünün 'tartışmalara' yol açabilecek nitelikte olduğu belirtildi.

Klipteki ilgili sahneler için inceleme başlatılmasına ilişkin talebin, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na (RTÜK) iletildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "RTÜK'e gönderilen resmi yazıda, klipteki görüntülerde yer alan hemşire temsilinin kıyafet, hal ve davranışları mesleğin saygınlığını ve itibarını zedeleyici nitelikte olup, toplumda sağlık çalışanlarına karşı yanlış bir kanı oluşmasına sebebiyet verebileceğine dikkat çekildi.

Bakanlık tarafından yapılan inceleme talebi metninde, klipte sağlık çalışanlarına yönelik olumsuz içerikler hakkında insan onurunun, genel ahlakın, çocukların ve gençlerin ruh sağlığının korunması amacıyla Sağlık Bakanlığı'nın aktif bir çalışma tarzı yürüteceği de ifade edildi."

Mustafa Sandal Reset izle

MUSTAFA SANDAL feat. EYPIO "RESET" 

Mustafa Sandal, "Reset" ile 2018 yazına damga vuracak iddialarıyla paylaşılmıştı. Genç neslin en yetenekli müzisyenlerinden Eypio ile düet yapan Sandal, "Bu şarkı hayata ve aşka reset atmak isteyenlere ilaç gibi gelecek" diyor. 

Sözü ve müziği Yalçın Polat ile Eypio, düzenlemesi ise Volga Tamöz imzasını taşıyan şarkının klibi de enerjisiyle şarkının ritmini ve ruhunu ekrana yansıtıyor.

Yazın hiti olması beklenen "Reset" ve şarkının Tunç Topçuoğlu'nun yönetmenliğindeki video klibi 4 Temmuz'dan itibaren tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunulmuştu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar