Merve Çağıran sevgilisiyle tiyatroda kavga etti

Bir dönem Cem Yılmaz ile adı anılan Merve Çağıran sevgilisi Ali Burak Ceylan ile tiyatroda kavga etti.

Merve Çağıran sevgilisiyle tiyatroda kavga etti
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
18 Ocak 2018 Perşembe 10:24

“Bedel” tiyatro oyununu izlemek için yeni sevgilisi Ali Burak Ceylan ile Profilo Kültür Merkezi’ne giden Merve Çağıran kavgaya tutuştu. İşte genç çiftin kavgasının detayları..

Hakan Eratik, Merve Anlağan, Rüzgar Aksoy ve Murat Karasu’nun rol aldığı ‘Bedel’ oyununun galası, Profilo AVM’de yapıldı. Geceye, ‘Kalp Atışı’ dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Merve Çağıran ile Ali Burak Ceylan’ın kavgası damga vurdu.


Bir süredir birlikte olan ‘Kalp Atışı’ dizisinin oyuncuları Merve Çağıran’la Ali Burak Ceylan, ‘Bedel’ adlı oyunun galasında kavga etti. Gösterim öncesi düzenlenen kokteylde, yüzleri asık bir şekilde duran ikiliden Çağıran, bir anda sert bir şekilde bir anda sesini yükseltti. Tiyatroya girdiklerinde aralarında soğuk rüzgarlar estiği belli olan çift, çok geçmeden tartışmaya başladı.

Çağıran’ın sesini yükseltmesiyle başlayan tartışmanın sonunda Ceylan öfkeyle salonu terk etti. Merve Çağıran, Ali Burak Ceylan’la tartışmasına şahit olan muhabirin “Neden kavga ettiniz?” sorusunu duyunca daha da sinirlendi: “Bu kimseyi ilgilendirmez!”

Merve Çağıran Kimdir?

Merve Çağıran 1992 yılında Balıkesir'de doğmuştur.. Türk Oyuncu 35,5 sanat merkezi'nde eğitim almıştır. 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile asıl çıkışını yapmıştır.

Magazin kulislerinde, Cem Yılmaz ile Merve Çağıran arasında romantik bir yakınlaşma olduğu konuşuluyor.

İddiaya göre Yılmaz, konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği “Fi” dizisinin setinde genç oyuncu Merve Çağıran ile yakınlaştı. İkilinin çarşamba akşamı Room and Rumours’ta verilen partideki samimiyeti de konukların gözünden kaçmadı.

Ünlü komedyen, partinin ardından Merve Çağıran’ı sosyal medyada takibe aldı. Çağıran’ın ertesi gün bir fotoğrafını “Aşk sana çok günaydın” notuyla paylaşması da aşk iddiasını güçlendirdi.

Ali Burak Ceylan Kimdir?

1991 yılında İstanbul’da doğan yetenekli oyuncu Kocaeli Üniversitesi Atçılık ve Antrenörlüğü Bölümü mezunudur. Küçüklüğünde profesyonel anlamda güreş sporuyla ilgilenen ve Demirspor kadrosunda yer alan Ceylan yaşadığı rahatsızlık yüzünden bu spora devam edemedi. Daha sonra binicilik sporuna yönelen genç oyuncu üniversitede de binicilik ile ilgi bir bölümü tercih etti. Eğitimi sonrası ilgisini atla rehabilitasyona yöneltti ve bedensel, zihinsel engelli kişilere terapi hizmetiyle ilgilendi.

Oyunculuk eğitimini ise Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamlamıştır. Henüz 26 yaşında olan oyuncu ilk oyunculuk tecrübesini reyting rekorları kıran geçtiğimiz günlerde final bölümüyle ekranlara gelen Kara Sevda dizisiyle edinmiştir. Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizide Tufan karakteriyle çok sevilmiştir.

Daha önce kısa filmlerde yer alan oyuncu bir de Talihsiz İntikam adlı tiyatro oyununda rol almıştır. Son olarak Kalp Atışı dizisiyle ekranlarda gördüğümüz oyuncu, başrollerini Öykü Karayel ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı dizide hırslı Doktor Oğuz karakterine hayat vermektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar