Meleklerin Aşkı dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler, konusu nedir?

Show TV’nin başlayacak olan yeni yaz dizisi olan Meleklerin Aşkı’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Peki ya Meleklerin Aşkı dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler, konusu nedir?

Meleklerin Aşkı dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler, konusu nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
8 Haziran 2018 Cuma 11:48

Yapımcılığını Süreç Film’in yürüttüğü Meleklerin Aşkı dizisi yaz sezonunda Show TV ekranlarında olacak. Dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından ne zaman başlayacağı merak edilmeye başladı. Yönetmen ve senarist koltuğuna başarılı projelerin mimarı Ersoy Güler’in oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen ve daha birçok başarılı isim yer alıyor. Dizinin çekimleri 14 Mayıs’ta başladı. Show TV’de ekranlara gelecek olan dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin olduğu merak ediliyor.

Meleklerin Aşkı dizisinin konusu nedir?

Aşk dolu bir hikaye ile romantik komedinin inceliklerini bir aile filminde birleştiren Meleklerin Aşkı’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Yağmurlu bir günde kapıya bırakılan Yağmur’un (Berkay Hardal) yıllar sonra Melek’le (Gülper Özdemir) karşılaştığı romantik tanıtım dikkat çekiyor. Rukiye’nin (Oya Başar) Yağmur ve Melek’i adım adım izlediği, Yağmur’un Melek’i büyük bir tehlikeden kurtardığı anlar, ikilinin yaşayacağı fırtınalı ve eğlenceli günlerin sinyallerini veriyor. Yağmur ve Melek’in çevresinde dönen onca entrikaya rağmen bir araya gelip, gelemeyeceği merakla bekleniyor. Büyük kızı ve damadına kızıp huzurevine yerleşen ve Yağmur’u (Berkay Hardal) öz oğlu gibi seven Rukiye (Oya Başar), Melek (Gülper Özdemir) ve Yağmur’u evlendirebilmek için türlü planlar yapar. Ama kaderin cilvesi Rukiye’nin işini kolaylaştırır. Çünkü Yağmur; huzurevine adeta bir melek gibi yetişen Melek’e daha ilk görüşte aşık olmuştur.

Meleklerin Aşkı dizisi Atv ekranlarında final yapan Kırgın Çiçekler dizisine çok benzeyecek. Yetimhane de kalan ve sonrasında bir birine deliler gibi aşık olan iki gencin hikayesi anlatılacak. 3 çocuğa dadılık yapan 19 yaşında güzel bir kız ve yakışıklı, dirayetli güçlü bir genç. İkisi de kolej öğrencisi. Bakalım neler olacak.  Show Tv’nin yaz sezonunda Meleklerin Aşkı dizisinin yüksek reyting alması durumunda diziye 2018 2019 sezonuna da taşıması bekleniyor.

Meleklerin Aşkı Tanıtım Filmi

Meleklerin Aşkı Oyuncuları

Gülper Özdemir(Melek Saymaz)

1990 İstanbul doğumlu olan Gülper Özdemir 28 yaşındadır. 1.76 m boyunda ve 57 kg olan Gülper Özdemir  ABD Truman State Universty’de üniversite eğitimini tamamlamıştır. Kara Yazı dizisinde Derya karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çekmiştir. Son olarak Caner Şahin ile Tutsak dizisinde başrol olarak yer almış ancak tutturamamıştır.

Melek inatçı ve güzel bir kızdır; bu yönleri ile annesi Rukiye’ye çekmiştir. Üniversiteyi bitirmiş ama öğrenmeyi bırakmamış ve yüksek lisansına devam etmektedir.  Melek’in en önemli özelliği de gözü ile gördüğü haksızlığı dayanamaz ve her türlü haksızlığa karşı baş kaldırmaya yeminli bir aktivisttir. Evlilik ve aşk kavramları ise Melek’e çok uzaktır. Aşk kördür melek gözünün önünde olsa bile..

Berkay Hardal(Yağmur Duru)

Berkay Hardal 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur ve sadece 22 yaşındadır. Eğer Meleklerin Aşkı dizisinde Berkay Hardal ile Gülper Özdemir’i partner yapmak isteyenler varsa dikkatli oyuncuların yaşlarına bakmaları gerekir zira iki oyuncu arasında 6 yaş fark vardır. İstanbullu Gelin dizisinde Murat karakterine hayat verince başarıyı yakalamıştır.

Huzur evinde merhametli ellerin kucağında büyümüştür Yağmur. Bebekken annesi tarafından bir huzur evinin kapısına bırakılmış ve hayata bir sıfır yenik başlamıştır. Yaşlıların tecrübesini almış başarılı bir delikanlıdır. Yağmur’un aşkı da yaşamı gibi diğer insanlardan çok farklı başlayacak ve zorlu bir mücadeleye tabi tutulacaktır.

Oya Başar(Rukiye İnançlı)

1956 yılında İstanbul’da doğan tiyatronun doğayeni Oya Başar 62 yaşındadır. Levent Kırca’nın eski eşi olması sebebi ile bir anda tanınmıştır. Son olarak Alemin Kralı dizisinde Asalet karakterine hayat vermiştir. Yılların eskitemediği tiyatroculardandır. Olacak O Kadar serisi de hayatında ki önemli televizyon işlerindendir.

Rukiye emekli bir hakimdir. Dediğim dedik  bir karakteri vardır. Çok huysuz, en inatçı olan Rukiye aslında içinde tatlı bir kadındır ama karakteriyle bu tatlılığını örtmeye çalışmaktadır. Yıllar önce kocası tarafından terk edilmiş ve kızları ile tek kalmıştır. Kızlarından ayrılmak istemez. Tek amacı kızlarının ailelerini de kendi kanatlarının altında birleştirmektir. Bu nedenle de kızı Melek’i, ahlaklı temiz sakin bir beyefendi ile evlendirmek ister. Melek seçtiği oğlanla evlenmeyi reddedince de türlü entrikalar yapıp onu ikna etmekten çekinmeyecektir.

Toygan Avanoğlu(Necmettin Çekilmez)

Toygan Avanoğlu 1982 İzmir doğumludur ve 36 yaşındadır. Kanalizasyon filmi ile tanınmıştır. Sonrasında Güzel Köylü’de rol alarak tüm Türkiye’ye kendisini tanıtmayı başarmıştır.

Necmettin geleneksel bir eş ve banadır. Rukiye’n,n damadı Melike’nin eşidir. Necmettin’in eşek çiftliği vardır ve geçimini bu çiftlikten sağlar. Necmettin hem çok Cimri hemde maço bir adamdır. Necmettin’in çok hesap kitap yapar. Evde  hep kendi sözünün geçmesini isteyen Necmettin  öyle olduğunu zanneder. Çünkü Melike ve çocuklar Necmettin’e tamam demeyi ihmal etmeyip kendi bildiklerini okumaktan geri durmazlar. Rukiye yani kaynanası eve geldikten sonra bu düzen bozulur zira o da dediğim dedik bir kadındır ama  Necmettin Rukiye Hanım’dan çok çekinmektedir.

Didem Balçın(Melike Çekilmez)

Didem Balçın son olarak Diriliş Ertuğrul dizisi kadrosunda yer almıştır. 1982 Ankara doğumlu Didem Balçın 34 yaşındadır. Çakalalarla Dans serisinde de yer almıştır. Ankara Dil Tarih Coğrafya Tiyatro mezunudur.

Melike Rukiye’nin büyük kızıdır ve Necmettin’in de biricik eşidir. Melike’nin Oya ve Kaya adında ikizleri ve Şirin adında bir küçük kızı vardır. Diş hekimdir Melike ama çocuklar yüzünden çalışmayı bırakmıştır ama azimli bir kadındır ve çalışmak için kocasını ev kredisine sokup, mali nedenlerle yeniden çalışmaya başlayacaktır. Kocası Necmettin de çok kıskanç birisidir.

Serkan Kuru(Teoman Acar)

1978 Bursa İznik’te dünyaya gelmiştir.  Balıkesir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü bitirmiştir. Son olarak Bahtiyar Ölmez dizisinde Fuat karakterini canlandırmıştır.

Teoman Melike gibi diş doktorudur ve Melike ile kliniğe ortaktır. Melike çocuklar için mesleğe ara vermeden önce uzun süre birlikte çalışmışlardır. Meike kliniğe geri dönmek isteyince Teoman  da çok sevinir. Necmettin ise Teoman’ın bir kötülüğünü görmese de karısını ondan kıskanır ve ona yapmadığını bırakmaz onu büyük bir mutlulukla karşılamıştır. Kuşkusuz ki Necmettin bütün kıskançlığıyla sürekli tepelerinde olacak ve Teoman’a sırf karısının yakınından bulunan bir erkek olduğu için etmediğini bırakmayacaktır. Aslında çok da haksız değildir. Çünkü Teoman içten içe Melike’den hoşlanmaktadır.

Ebrar Demirbilek(Şirin Çekilmez)

Ebrar 30 Eylül 2014’de dünyaya gelmiştir ve 4 yaşındadır. Ebrar Dünyalar tatlısı bir çocuk oyuncu ve Youtuber’dur. Kanalından bir çok video ile milyonlarca izlenen Ebrar Ayla Demirbilek aynı zamanda Çocuktan Al Haberi programında da yer almaktadır.

Şirin altı yaşında Çekilmez ailesinin en küçük bireyidir. Büyümüş de küçülmüş olan Şirin evin neşesi ve istihbaratıdır.  Bazen hinlik  yapar gibi görünse de çocukluğun saflığı üzerindedir.  Şirin bu saflık ve tatlılıkla kimi zaman çözülmez denen olayları çözüme kavuşturur kimi zamda her şeyi bir birine karıştırır.

Alihan Aracı(Sercan Alagöz)

Sercan Yağmur’un en yakın arkadaşıdır. Yağmur için girmediği kavga kalmamış Yağmur yüzünden başına gelmeyen kalmamıştır. Yağmur’a aşıktır.

Rümeysa Arslan (Deniz Cengiz)

Melek’in yakın arkadaşıdır. Melek ile ortak yanları haksızlığa karşı sessiz kalamayan bir bir aktivist olmasıdır. Haksızlık için her şeyi yaptığı gibi aşkı için de her şeyi yapabilecek tehlikeli de bir tiptir. Yağmur’u ilk gördüğü an, yeni hedefine çoktan kilitlenmişti

Özlem Mahmutoğlu (Mehtap Kurt)

Melek gibi aktivisttir. Özel olarak hayvan hakları kadın hakları savunucusudur. Melek’in yakın arkadaşıdır.  Mizaç olarak Melek’e Deniz’den daha yakındır ve aşk meşk konularına da çok ilgilidir.

Deniz Kaynak (Oya Çekilmez)

Ergenlik çağındaki deli dolu ikizlerden kız olanıdır. Oya. İstediğini yatırmayı iyi bilir. Her türlü olaydan ustalıkla sıyrılmayı da iyi bilir. Başına içinden çıkamayacağı kadar büyük iş açınca da çocukluğunu kullanıp büker dudağını ve yine işin içinden çıkmayı başarır.

Arda Adil Görgen (Kaya Çekilmez)

Ergenlik çağındaki deli dolu ikizlerden erkek olanıdır. Kaya hin zekâsı sayesinde hiçbir isteğinden geri kalmaz. Başı belaya girse bile bu belayı büyük bir ustalıkla etrafındaki herhangi bir canlıya yıkar. Sıkıntı büyük olunca o da çocukluğuna döner.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

irem En beğenilen yorum
bence meleklerin aşkı çok güzel