Meleklerin Aşkı dizisinin Necmettin Çekilmez'i Toygan Avanoğlu kimdir?

Meleklerin Aşkı dizisinin Necmettin Çekilmez'i Toygan Avanoğlu kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 5 Temmuz Perşembe günü yayınlanacağının duyurulması sonrası merak konusu oldu. Meleklerin Aşkı dizisinin Necmettin Çekilmez'i Toygan Avanoğlu kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Meleklerin Aşkı dizisinin Necmettin Çekilmez'i Toygan Avanoğlu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
5 Temmuz 2018 Perşembe 17:03

Meleklerin Aşkı dizisinin Necmettin Çekilmez'i Toygan Avanoğlu kimdir? Sorusu 5 Temmuz Perşembe günü başlayacak olan dizinin fragmanının yayınlanmasının ardından merak konusu oldu. Meleklerin Aşkı dizisinin Necmettin Çekilmez'i Toygan Avanoğlu kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Bir eşek çiftliği vardır ve geçimini bu çiftlikten sağlar. Cimri, kıskanç ve maço bir adamı canlandıran Toygan Avanoğlu 19 Ocak 1979'da İstanbul’da doğdu. Tiyatroya ilgisi küçük yaşlarda başladı. İlk olarak Kanalizasyon filminde rol aldı. İşte Meleklerin Aşkı dizisinin Necmettin Çekilmez'i Toygan Avanoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı.

Necmettin Çekilmezi (Toygan Avanoğlu)

Çekilmez ailesinin reisi, Rukiye Hanım’ın damadıdır. Bir eşek çiftliği vardır ve geçimini bu çiftlikten sağlar. Cimri, kıskanç ve maço bir adamdır. Necmettin’in tüm hayatı hesap- kitaptır. Hayata kâr- zarar gözlüğüyle bakar ve hep kâra geçmek ister. Geleneksel tavrından dolayı evde kendi sözünün geçmesini ister ve öyle olduğunu zanneder. Çünkü Melike ve çocuklar Necmettin’e tamam demeyi ihmal etmeyip kendi bildiklerini okumaktan geri durmazlar. Sadece Rukiye bu düzene ayak uydurmaz ve tüm varlığıyla Necmettin’i domine eder. Çünkü Necmettin Rukiye Hanım’dan çok çekinmektedir.

Toygan Avanoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

19 Ocak 1979'da İstanbul’da doğdu. Tiyatroya ilgisi küçük yaşlarda başladı. İlk olarak Kanalizasyon filminde rol aldı. Ardından tiyatro çalışmalarında yer alan Avanoğlu, 2012 yılında Düşman Kardeşler dizisiyle televizyon seyircisiyle buluştu. Ardından Muhteşem Yüzyıl ve Benim İçin Üzülme, Güzel Köylü ve Hanım Köylü dizilerinde rol aldı.
2016 yılında Hayati Tehlike adlı sinema filminin başrolünde yer alan Toygan Avanoğlu, Kedi Özledi, Deli Aşk, Ayla ve Yol Arkadaşım filmlerinde de rol aldı.

Rol Aldığı Diziler

-Meleklerin aşkı
-Yeni Gelin
-Hanım Köylü
-Güzel Köylü
-Benim İçin Üzülme
-Muhteşem Yüzyıl
-Düşman Kardeşler

Rol Aldığı filmler

-Yol Arkadaşım
-Ayla
-Deli Aşk
-Hayati Tehlike
-Kedi Özledi
-Kanal-i-zasyon

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar