Mehmet Arslan: Kadının dekoltesi tam bir tacizciliktir

Akit TV'de yayınlanan "Rabbiyatcı" programının sunucusu Mehmet Arslan'ın kadınlarla ilgili söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Arslan, kadınların dekolte giymesini tacizcilik olarak nitelendirdi.

Mehmet Arslan: Kadının dekoltesi tam bir tacizciliktir
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Nisan 2018 Çarşamba 14:50

Akit TV'de yayınlanan "Rabbiyatcı" programının sunucusu Mehmet Arslan'ın kadınlarla ilgili söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu.

Kadının dekolte giymesini teşhircilik ve tacizcilik olduğunu iddia eden Akit Tv sunucu Mehmet Arslan, "Eskimeyen sakız gibi gündemde olan bir konu kadın. Taciz yani aciz bırakma. Erkek şiddeti taciz cezalandırılmalı. Buna eyvallah. Ancak altta yatan sebeplerde araştırılmalı. Bu konularda kadının da payı var mı düşünmek lazım. Dekolte kadın teşhir tacizci diye biz bunu daha öncede gündeme getirdik. Bu ne kadar anlaşıldı? Tacizciye cezası ne kadar? Toplum tarafından sorgulanıyor mu? Tam tersine dekolte teşvik ediliyor. Bir erkek uzvunu teşhir ederse bu taciz olmaz mı? Bal gibi olur! İnsanlar birbirini katlediyor. Peki bunu kadın yaparsa suç olmaz mı? Hatta meşrulaştırıldı. Yaygın bir şekilde dekolte röntgencilik  teşvik ediliyor. Peki mikrop, hastalık yaygın şekilde dolaşıyorsa neden hasta oldum demenin bir anlamı var mı? Hastalık pansumanla tedavi edilir mi? Koruyucu tedbirler alınmalı. Kadının dekolte olması teşhircilik yapması tam bir tacizciliktir." şeklinde konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar