Mahir İpek’in eşi Veda Yurtsever kimdir? Boşanma sebebi ne?

Birçok film ve dizide rol alan oyuncu Mahir İpek ile kendi gibi oyuncu olan eşi Veda Yurtsever boşanıyor? Mahir İpek’in eşi Veda Yurtsever kimdir? Boşanma sebebi ne? sizler için araştırdık

Mahir İpek’in eşi Veda Yurtsever kimdir? Boşanma sebebi ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
29 Kasım 2018 Perşembe 14:50

Film ve dizler rol alan Mahir İpek ve oyuncu eşi Veda Yurtseverden ayrılıyor. Mahir İpek’in eşi Veda Yurtsever kimdir? Boşanma sebebi ne? sorusunun yanıtı haberimizde…

Güldür Güldür Show’a katılan Mahir İpek’in oyuncu eşinden boşanacağı ortaya çıktı. Mahir İpek ve eşi Veda Yurtsever anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ünlü çiftin boşanma nedeni ise dostluklarının devamı için evliliklerinin sona ermesi kararını aldıkları ortaya çıktı.

Veda Yurtsever kimdir?

Dizi ve filmlerde rol alan Veda Yurtsever1969 yılında Bingöl’de dünyaya geldi. Eğitimini Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladıktan sonra Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda görev almıştır. Kariyerine ilk olarak 2006 yılında İki Aile dizisi ile adım atmıştır. Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Beyaz Karanfil dizilerinde rol almıştır. Atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinin kadrosunda yer almış ve Nazan karakterini canlandırmıştır.

1998'de Mahir İpek ile evlenen Veda Yurtsever, 2003 yılında 'Söz' adında bir erkek çocuğu dünyaya getirmiştir. Çift 20 yıllık evliliklerini, anlaşmalı olarak sonlandırma kararı aldı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar