Koca Koca Yalanlar dizisinin Sude'si Tuğçe Karabacak kimdir?

Koca Koca Yalanlar dizisinin Sude'si Tuğçe Karabacak kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 13 Ağustos'ta yayınlanacağı duyurulması ile birlikte merak konusu oldu. Koca Koca Yalanlar dizisinin Sude'si Tuğçe Karabacak kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Koca Koca Yalanlar dizisinin Sude'si Tuğçe Karabacak kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
12 Ağustos 2018 Pazar 19:34

Koca Koca Yalanlar dizisinin Sude'si Tuğçe Karabacak kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 13 Ağustos Pazartesi günü saat 20:00'da yayınanacağını  duyurulması sonrası merak konusu oldu. Koca Koca Yalanlar dizisinin Sude'si Tuğçe Karabacak kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Koca Koca Yalanlar dizisinin oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz (Ahmet), Evrim Alasya (Müjgan), Selen Uçer (Nilgün), Pelin Öztekin (Canan), Ferdi Sancar (Şahin), Rüzgar Aksoy (Osman), Tuğçe Karabacak (Sude), Sertan Erkaçan (Alp), Sacide Taşener (Hatice), Selen Domaç (Refika), Doğa Zeynep Doğuşlu (Ilgaz), Tolga Ortancıl (Fırat), Elif Dilara Güneş (Pınar), Bartu Mutlu (Umut), Berke Mutlu (Aliş), Müge Bayramoğlu (Ayşe), Beril Özcan (Rüya), Deniz Kılıç (Orhan), Furkan Bay (Emin) gibi isimler alıyor. İşte Koca Koca Yalanlar dizisinin Sude'si Tuğçe Karabacak kimdir? Sorusunun yanıtı.

Tuğçe Karabacak (Sude)

25 yaşında. Hoş, havalı, seksi, bekar bir kız. Anne babası küçükken ölmüş, teyzesi Refika ile yaşıyor. Sude tipik bir mahalle kızı. Hayattaki tek amacı yağlı bir kapı bulup evlenmek… Fakat bunun için koşulları uygun değil. Bulup bulabileceği en yağlı kapı maalesef Ahmet olacak. Sude iyi yaşamayı seviyor. Giydiğini yakıştırmasını biliyor. Ünlü bir giyim markasının mağazasında tezgahtar olarak çalışıyor. Hırslı, kurnaz ve bencil bir kız olan Sude, Ahmet’i Müjgan’dan koparmaya karar verir. Adamın parasını yiyip bitirmede de herhangi bir sakınca görmez.

Koca Koca Yalanlar dizisinin Sude'si Tuğçe Karabacak kimdir?

Tuğçe Karabacak, 1987 yılında Isparta’da doğmuştur.

Eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Moda Bölümü’nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Çıplka Gerçek dizisi ile yaşamış; Aşk Laftan Anlamaz, Hayalet Dayı, Şehrin Melekleri ve Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol almıştır.

Atv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Yetkin Dikinciler, Hande Subaşı, Güven Hokna, Serkan Kuru, Orhan Aydın, Semih Öztürk, Gözde Okur, Hazal Şenel, Fatma Karanfil gibi bir çok ismin yer aldığı Bahtiyar Ölmez dizisinde Çağla karakterini canlandırmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar