Kanaga ne zaman başlıyor! 5 ödüllü Mehmet Günsür dizisi Kanaga bir ilk olacak!

Daha yayınlanmadan ödüle doymayan Mehmet Günsür dizisi Kanaga bir ilk olacak! Peki Kanaga konusu ne, ne zaman başlayacak? Mehmet Günsür, eşi ve kayınbiraderinin hazırladığı internet dizisi Kanaga Onedio işbirliğiyle yayınlanacak.

Kanaga ne zaman başlıyor! 5 ödüllü Mehmet Günsür dizisi Kanaga bir ilk olacak!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
25 Ocak 2018 Perşembe 11:59

Mehmet Günsür, eşi Katerina Mongio ve kayınbiraderinin birlikte hazırladığı internet dizisi Kanaga Türkiye'de bir ilk olacak! Çekimleri 2015'te başlayan Kanaga Onedio'da yayınlanacak. Peki Kanaga'nın konusu ne? İlk fragmanıyla heyecan yaratan Kanaga ne zaman başlıyor?


Yapımcılığını Mehmet Günsür ve Kaan M. Yüceil’in, yönetmenliğini ise Tolga Yücel ve Katerina Mongio'nun üstlendiği Kanaga'nın hikayesine Mehmet Günsür’ün eşi Katerina Mongio, Tolga H. Yücel ve Kaan M. Yücel imza attı. İnternet dizisi Kanaga, 'Macera biçiminde, çizgi roman DNA’sına sahip bir insanlık yolculuğu' olarak tanımlanıyor.
Son olarak Fi dizisiyle ve cesur sahneleriyle gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür ise dizide babasını arayan bir kuantum fizikçisini canlandırıyor. Kanaga dizisinin başrolü Mardin Tamay karakterini canlandıran Mehmet Günsür, 30 sene önce öldüğü sanılan babasını aramaya çıktığı yolculukta kendini buluyor.

Mart'ta Onedio'da yayınlanmaya başlayacak Kanaga'da Tanay, açıklanması güç olan, ezoterik ve büyülü yaşantıları deneyimlerken kendisi ile ilgili bambaşka gerçekleri keşfedecektir.38 yaşında bir Kuantum Fizikçisi olan Mardin Tamay’ın yaşam yolculuğunu takip ederken, karşılaştığı doğaüstü ve insan bilincinin sınırlarını aşan dünyayı keşfe çıkıyoruz.

Hikaye, yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan dünyayı kurtarma çabasını konu alıyor.Kendisinden önce yaşayan birinin reenkarne olmuş hali olan ruhlar, güçlerinden habersiz biçimde kendilerini bir yolculukta buluyor.

KANAGA'YA 5 ÖDÜL BİRDEN: Dizi şimdiye kadar pek çok festivalin (Webfest Berlin, Dublin Web Festival,Bilbao Seriesland, Sicily Web Fest, Rio WebFest, Maverick Movie Awards) ön gösteriminde ödüller aldı.ABD’de En İyi Web Dizisi, En İyi Yönetmen, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Sibel Günsür), En İyi Senaryo ve Müzik dalında birden çok ödül kazandı.

4 MART 2018'DE İLK BÖLÜMÜYLE SEYİRCİSİYLE BULUŞACAK KANAGA'NIN FRAGMANI:

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar