Kalbimin Sultanı Şehzade Abdülmecid, Enes Göçmen kimdir?

Kalbimin Sultanı Şehzade Abdülmecid, Enes Göçmen kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Şehzade Abdülmecid, Enes Göçmen kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Şehzade Abdülmecid, Enes Göçmen kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 19:22

Kalbimin Sultanı Şehzade Abdülmecid, Enes Göçmen kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Şehzade Abdülmecid, Enes Göçmen kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Şehzade Abdülmecid kırılgan, içe kapanık ve ağırbaşlı bir çocuktur. İşte Kalbimin Sultanı Şehzade Abdülmecid, Enes Göçmen kimdir? Sorusunun yanıtı.

Şehzade Abdülmecid - Enes Göçmen

Şehzade Abdülmecid kırılgan, içe kapanık ve ağırbaşlı bir çocuktur. Vaktini okumakla, araştırmakla, soru sormakla ve dünyayı anlamaya çalışmakla geçirir. Özellikle gökbilime çok meraklıdır. Fransızca kitaplar okuyabilmesi için Anna’yı saraya muallime olarak getirtir. Abdülmecid, Anna’nın en hevesli öğrencisi olur.

Kalbimin Sultanı Şehzade Abdülmecid, Enes Göçmen kimdir?

Güldür Güldür Show çocuk programında yer almıştır. Enes Göçmen 10 yaşındadır. İlköğretim okulu öğrencisidir.

Enes Göçmen'in Oynadığı Diziler: Elif,Bu Şehir Arkandan Gelecek,Kalp Atışı,Kalbimin Sultanı.

Enes Göçmen'in Oynadığı Filmler: Biz Size Döneriz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar