Kalbimin Sultanı Saliha Sultan, Aslıhan Malbora kimdir?

Kalbimin Sultanı Musa, Silahtar Ağa, Taner Rumeli kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Musa, Silahtar Ağa, Taner Rumeli kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Saliha Sultan, Aslıhan Malbora kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 19:10

Kalbimin Sultanı Saliha Sultan, Aslıhan Malbora kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Saliha Sultan, Aslıhan Malbora kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. MAşubcan Sultan’ın kızıdır. Çok güzel bir kızdır, ama oldukça şımarıktır. Her fırsatta soylu bir aileden geldiğini hatırlatmaktan zevk alır. İşte Kalbimin Sultanı Saliha Sultan, Aslıhan Malbora kimdir? Sorusunun yanıtı.

Saliha Sultan - Aslıhan Malbora

Aşubcan Sultan’ın kızıdır. Çok güzel bir kızdır, ama oldukça şımarıktır. Her fırsatta soylu bir aileden geldiğini hatırlatmaktan zevk alır. Çıkarları için kız kardeşi Gülfidan Sultanı kullanmaktan çekinmez. Saraydaki iyi niyetin göstergesi olan annesi Aşubcan’dan nefret eden Saliha, onu sürekli tamahkar olmakla eleştirir. Annesi ikinci kadın olmaya, arka plana itilmeye göz yuman, başarısız, pısırık, beceriksiz biridir ona göre. Saliha asla onun gibi olmak istemez. Çok hırslıdır, kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Annesiyle tartıştığı, Hoşyar ile anlaştığı konunun başını işte bu konu çeker. Yani kibir.

Kalbimin Sultanı Saliha Sultan, Aslıhan Malbora kimdir?

Seven Ne Yapmaz dizisinde Zeynep rolünde izlediğimiz genç ve güzel oyuncu Aslıhan Malbora kimdir?

Güzel oyuncu Aslıhan Malbora 1995 yılında Afyon'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul'da devam ettiren Aslıhan Malbora İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümü öğrencisidir.

Üniversite eğitiminin yanı sıra oyunculuk eğitimi de alan Aslıhan Malbora, Akademi 35.5 Sanat Evi bünyesinde oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir.

Oyunculuğa ilk adımını Atv ekranında yayınlanan "Seven Ne Yapmaz" dizisi ile atan Aslıhan Malbora, Seven Ne Yapmaz dizisinde Zeynep rolü ile izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

Aslıhan Malbora'nın Zeynep rolü ile ekrana geldiği Seven Ne Yapmaz dizisinde Yusuf Çim, Seren Şirince, Ecem Çalık, Şeyla Halis gibi isimler de rol almıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar