için kaldı

Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir?

Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 19:16

Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Gülfidan Sultan, ailesini küçük yaşta kaybettiğinden içine kapanık bir genç kızdır. İşte Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı.

Gülfidan Sultan - Gamze Doğanoğlu

Gülfidan Sultan, ailesini küçük yaşta kaybettiğinden içine kapanık bir genç kızdır. Kız kardeşi Saliha Sultandan farklı olarak ağırbaşlı ve hayalperesttir. Gülfidan da Saliha gibi güzel bir kızdır. Ama güzel olduğunun farkında değildir. Kardeşlerine çok düşkündür.

Gülfidan hat sanatında çok yeteneklidir. Babasının izinde onun kadar iyi bir hat sanatçısı olmak için dersler alır ve çalışır.

Kalbimin Sultanı Gülfidan Sultan, Gamze Doğanoğlu kimdir?

Gamze Doğanoğlu Kimdir? 1996 yılında doğmuştur. 21 yaşındadır.

2016 yılında Mandalina Oyuncu Atölyesinde Temel Oyunculuk Eğitimi almıştır,daha sonra eğitimine Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünde devam etmiştir.

Gamze Doğanoğlu'nun Oynadığı Reklam Filmleri: Tadım,Hopi,Akbank.

Gamze Doğanoğlu'nun Oynadığı Diziler: Alija,Arka Sokaklar,Kalbimin Sultanı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar