Kalbimin Sultanı Aşubcan Sultan, Açelya Devrim Yılhan kimdir?

Kalbimin Sultanı Aşubcan Sultan, Açelya Devrim Yılhan kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Aşubcan Sultan, Açelya Devrim Yılhan kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Aşubcan Sultan, Açelya Devrim Yılhan kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 18:48

Kalbimin Sultanı Aşubcan Sultan, Açelya Devrim Yılhan kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Aşubcan Sultan, Açelya Devrim Yılhan kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Aşubcan Sultan Mahmud’un ilk hasekisidir. Kızı Saliha Sultandır. İşte Kalbimin Sultanı Aşubcan Sultan, Açelya Devrim Yılhan kimdir? Sorusunun yanıtı.

Aşubcan Sultan - Açelya Devrim Yılhan

Aşubcan Sultan Mahmud’un ilk hasekisidir. Kızı Saliha Sultandır. Aşubican Alçakgönüllü, etrafındaki insanları kırmamaya çalışan, iyiden doğrudan yana, güler yüzlü bir kadın olarak hayatını sürdürmektedir. Hoşyar’in bir şehzade doğurmasıyla birlikte, hem sarayda, hem Mahmud’un nazarında ikinci kadın statüsüne düşmüştür.

İlk başlarda sevgisinden ve sadakatinden buna üzülse de sonralarda kendini toparlamayı bilmiştir. Çünkü birinci kadın olmaya çalışmak, iktidara heveslenmek, bunun için mücadele etmek hep kibrin getirdiği sorunlardır. Aşubcan bunu bilir ve yoluna böyle devam eder.

Kalbimin Sultanı Aşubcan Sultan, Açelya Devrim Yılhan kimdir?

2 Eylül 1985 Ankara doğumlu olan genç oyuncu, emekli bir albay baba ve ev hanımı bir annenin tek evladıdır. Oyunculuk eğitimini üniversitede alan Yılhan, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Sporla yakından ilgili olan oyuncu, özel olarak tenis oynamaktadır.

İlk oyunculuk deneyimini Unutma Beni adlı dizide alan yetenekli oyuncu; filmde bir sonraki projesi 3 sezon gibi uzun bir zaman yer aldığı Deniz Yıldızı olmuştur.

2011 yılında yönetmenliğini Özer Kızıltan'ın üstlendiği Beni Unutma adlı filmde, Mert Fırat, Tuba Ünsal, Kenan Ece gibi başarılı oyuncularla birlikte rol almıştır.

Başarılı oyuncu Açelya Devrim Yılhan'ın geniş kitlelerce tanınması 2013 yılında, bir zamanların fenomen dizisi Leyla ile Mecnun dizisindeki "Eylül" rolüyle olmuştur.

Sonraki yıllarda bir çok projede yer alan genç oyuncunun son projesi; başrollerinde Kaan Taşaner, Selin Şekerci gibi oyuncuların olduğu 2016 yapımı Rengarenk adlı dizi olmuştur.

2017 yılına gelindiğinde FOX TV'nin sevilen yapımı Şevkat Yerimdar'ın kadrosuna "Seval" karakteriyle dahil olmuştur.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar