Çağlar Ertuğrul: Kadın olsam erkeklere bakmam

Katıldığı talk show programına konuşan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul’un “Kadın olsam erkeklere bakmam” sözleri dikkat çekti.

Çağlar Ertuğrul: Kadın olsam erkeklere bakmam - Sayfa 1

Başarılı oyuncu, “Ex aşklarım hepinizi özledim toplanıp birlikte yemek yiyelim” tweeti hakkında, "Böyle bir sahne düşündüm. Yuvarlak bir masa, siz oradasınız ve ex aşklarınız, böyle garip bir geyik dönsün. Tek mekanda ve masa başında geçen... Bence ilginç olabilir. Güzel bir yemek diye başlar, sonra birbirlerine girerler ya da başka bir şey olabilir, ucu açık bir fantezi. Böyle ilginç bir konu çıkabilir" şeklinde konuştu.

1 10
 
Çağlar Ertuğrul: Kadın olsam erkeklere bakmam - Sayfa 2

Çağlar Ertuğrul’un Instagram’da sakallarını keserken paylaştığı bir fotoğraf hakkında “Bir kadın olsan hangi Çağlar Ertuğrul’u beğenirsin?” sorusu yöneltildi. Ertuğrul bu soruya şu yanıt verdi:

2 10
 
Çağlar Ertuğrul: Kadın olsam erkeklere bakmam - Sayfa 3

“Kadın olsam erkeklere bakmam. Sakal yakıştığı durumlar oluyor, yakışmadığı durumlar oluyor. Özellikle bir dönem sakaldan iğrendim. Genel olarak Türkiye’de sokakta görmekten de iğrendim. Şimdi doğruya doğru benim kaşlarım kalın, dudağım ince, o yüzden sakalla onu biraz kompanse edebiliyorum"

3 10
 
Çağlar Ertuğrul: Kadın olsam erkeklere bakmam - Sayfa 4

Çağlar Ertuğrul, başrol oynadığı 'Yanımda Kal' filmi ile ilgili, "Filmimizi belirli bir türe sokmak istemiyorum. Komedi unsurları da var, romantizm de… İşin içinde draması da var. İnsana dair sıcak bir film. Alışkın olduğumuz basma kalıp romantik komedi ya da drama değil. Yani köşeleri olan bir film değil.

4 10