Jet Sosyete 1.bölüm fragmanı

Merakla beklenen Jet Sosyete dizisi hakkında detaylar belli olmaya başladı. Dizinin oyuncu kadrosu, başlayacağı tarih, hangi kanalda oynayacağı ve ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

Jet Sosyete 1.bölüm fragmanı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
27 Ocak 2018 Cumartesi 17:33

Gülse Birsel’in yeni dizisi Jet Sosyete için nefesler tutuldu. Her adım attığı projede ses getiren isim Gülse yeni dizisi Jet Sosyete oyuncu kadrosunu tamamlıyor. Bomba gibi bir kadroyla sezona giriş yapacak olan Gülse Birsel en son senaryosunu yazıp oynadığı Aile Arasında filminden tam puan almıştı. Jet Sosyete’nin yapımcılığını BKM Film'in üstleniyor.

Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme alıyor ve yönetmenliğini Hakan Algül'ün yapıyor. Jet Sosyete oyuncu kadrosunda, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun ve Bartu Küçükçağlayan rol alacak. Cast ve senaryo çalışmaları devam eden dizinin yayınlanacağı kanal da kesinlik kazandı. Jet Sosyete dizisi, Star TV’de yayınlanacak. Dizi 2018'in Şubat ayında ekrana gelmeye başlayacak. 3 yıl sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Gülse Birsel Jet Sosyete için heyecanlı bekleyiş başladı. Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor.

Jet Sosyete Dizisinin Konusu Ne?

Aile Arasında filminin yapımını üstlenen BKM, bu dizinin de yapımcısı olacak. Dizi, Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Bu ekibi senaryo olmadan izlesek de yeter. Ancak Jet Sosyete’nin çok da güzel bir konusu var: Orta halli bir ailenin bir anda büyük servetlere kavuşup sosyete hayatına geçişi işlenecek.

Jet Sosyete Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Bir döneme damga vuran Avrupa Yakası,Yalan Dünya gibi ses getiren dizilerde imzası bulunan ünlü sanatçı Gülse Birsel, yepyeni bir diziyi seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Yalan Dünya gibi Kanal D ekranlarında olacağı söylenen Jet Sosyete'nin yayın tarihi için ise, 2018 yılı Ocak sonu ya da Şubat başında başlayacağı işaret ediliyor.

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

İşte orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alan Jet Sosyete kadrosundaki isimler: Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Emre Taştekin, Tuğba Çom Deniz, Cengiz Ecem Uzun.

İşte Merak Edilen Jet Sosyete Dizisinin Fragmanı..

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar