İrem Derici: Boy boy çocuklarımız olacak!

Şarkıcı İrem Derici, İtalyan oyuncu Michele Morrone'nin canlı yayınına katıldı. Derici, Morrone'ye "Aşkım maske tak geberme! Daha boy boy çocuklarımız olacak" yorumunu yaptı

İrem Derici: Boy boy çocuklarımız olacak! - Sayfa 1

Şarkıları kadar yaptığı dobra açıklamalarla da zaman zaman gündeme gelen İrem Derici, 365 Days filminin yıldızı Michele Morrone'nin, Instagram üzerinden yaptığı canlı yayına katıldı.

1 16
 
İrem Derici: Boy boy çocuklarımız olacak! - Sayfa 2

Ülkemizde de en çok izlenen filmler arasına giren yapımın yakışıklı başrol oyuncusundan etkilenen Derici, canlı yayının altına: “Aşkım maske tak geberme! Daha boy boy çocuklarımız olacak” yazdı.

Derici'nin bu yorumu Türk takipçilerin gözünden kaçmadı.

2 16
 
İrem Derici: Boy boy çocuklarımız olacak! - Sayfa 3

Derici, geçtiğimiz günlerde de Youtube üzerinden kendisine gelen soruları yanıtlamıştı.

3 16
 
İrem Derici: Boy boy çocuklarımız olacak! - Sayfa 4

Derici, "Dr. Mehmet Öz'ün karantinada kalan insanlara bol bol cinsel ilişkiye girin şeklinde tavsiyede bulundu. Peki yalnızlar ne yapsın?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Kendinizi tatmin mi edin diyeyim? Şu dönemde herhalde kimsenin aklına cinsel ilişki gelmiyordur, geldiği gibi de gidiyordur. Ben yalnızım mesela... Allah'tan köpeğim var ama o da nereye kadar? Öpüyorsun, ağzın kıl doluyor. Şu an tek düşündüğüm şey, anneme nasıl sarılacağım, sahneye ne zaman çıkacağım gibi şeyler."

4 16