İlkim Karaca: Cumhurbaşkanımızın elini öperim

Anadolu Rock müziğinin önemli isimlerinden Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, “Keşke Cem Karaca’nın hayatı film olsa ve Cem Karaca’yı Fırat Tanış oynasa” diye konuştu. Ayrıca Karaca, "Ülkemizin babası olan Cumhurbaşkanımızın ellerinden öperim" dedi.

İlkim Karaca: Cumhurbaşkanımızın elini öperim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
21 Ağustos 2018 Salı 19:00

Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca, Habertürk'e açıklamalarda bulundu. "Ustaya Saygı Konseri" bu yıl 12 Eylül'de Cemal Reşit Rey'de Cem Karaca anısına düzenlenecek. İlkim Karaca, “Bir daha dünyaya gelsem yine Cem Karaca ile evlenirdim” deyip ekledi: “Keşke Cem Karaca’nın hayatı film olsa ve Cem Karaca’yı Fırat Tanış oynasa” dedi.

"ÜLKEMİZİN BABASI OLAN CUMHURBAŞKANIMIZIN ELİNDEN ÖPERİM"

İlkim Karaca, "Cem Karaca’mı 8 Şubat 2004’te kurban bayramında kaybetmiştim. 7 Şubat akşamı pişirdiğim kıymalı kapuska yemeğini ertesi gün yemek istiyordu, sabaha karşı vefat ettiği için yemek nasip olmadı Cem’e." dedi ve şöyle devam etti: "O’nsuz çok bayramlar geldi geçti, bir yanım hep hüzün dolu, hele bu bayram, babam da vefat ettiği için, babamsız ilk bayramım. Yuvamın ve ailemin babası gittiği için, ülkemizin babası olan Cumhurbaşkanımızın ellerinden öperim, bayramımız mübarek olsun inşallah."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar