İdo'nun sevgilisi Yasemin Şefkatli kimdir?

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo'nun yeni sevgilisi Yasemin Şefkatli kimdir?

İdo'nun sevgilisi Yasemin Şefkatli kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
7 Nisan 2018 Cumartesi 11:01

Ağustos 2017'den bu yana aşk İdo ile aşk yaşayan Yasemin Şefkatli'nin kim olduğu araştırılıyor. Çok iyi anlaştıklarını açıklayan İdo'nun gözde sevgilisi Yasemin Şefkatli hakkında merak edilenler haberimizde..

İdo Tatlıses sevgilisi Yasemin Şefkatli ile olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak adeta aşkını ilan etmişti. İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Yasemin Şefkatli kimdir ne iş yapıyor? İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, Çakıl Onatlı ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir aşka yelken açmıştı. Genç şarkıcı, geçtiğimiz ay sevgilisiyle Bodrum'da görüntülenmiş ve kız arkadaşının kim olduğu merak konusu olmuştu. Kız arkadaşını ailesiyle de tanıştıran İdo'nun, gönlünü çalan güzelin model Yasemin Şefkatli.

YASEMİN ŞEFKATLİ KİMDİR?

1992 yılında dünyaya gelen Yasemin Şefkatli İstanbul doğumludur. Manken, model Yasemin Şefkatli en son magazin dünyasında ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile ismi anılmıştır.  Yaşantısını İstanbul Beşiktaş'ta sürdürmektedir. 2017 yılının Ağustos ayından bu yana İdo Tatlıses ile birliktelikleri sürmektedir. İstek Özel Semiha Şakir Lisesi mezunudur.

İŞTE İDO'NUN AŞKINI ANLATTIĞI SATIRLARI:

İçin içine sığmıyor. Şehrin en aydınlık, en ferah meydanlarına vuruyorsun kendini, yüreğindeki sıkışıklığa çare olmuyor. Koca koca meydanlar dar geliyor. Bu ne acayip ruh hali diyorsun. Tanımlayamadığın karmakarışık mutluluklar içindesin. Bir o kadar da korkak. Bir yanınla bu tarifsiz mutluluğun tadını çıkarmak istiyorsun, diğer yanın ‘’ya bu mutluluk elimden uçup giderse’’ diye endişeli ruh hallerine sevk ediyor seni. Onun yüzünden başka hiçbir yüzü görmek istemiyorsun, onun sesinden başka hiçbir sesi duymak istemiyorsun. Anlamsız kalabalıkların içinde haykıra haykıra bağırıp içini dökmek istiyorsun. Bütün hayat tek bir anın içine hapsoluyor. Bütün zaman tek bir noktadan ibaret gözüküyor. Hayatın tek anlamı, onun olduğu yerlerde, onun olduğu zamanlarda bulunabilmekten ibaret oluyor. Şaşkınsın, mutlusun, huzurlusun, huzursuzsun, endişelisin. Hepsi bir arada. Aynı anda bütün duyguları yaşayabiliyorsun. Yıllar önce sevgili Babam sanki o şarkıyı bana söylemiş. ‘’Sen aşıksın arkadaş’’. Aşkın tarifinin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim. Söylemesi kolay ama yaşaması çok başka. Evet bütün bunların sebebi Yasemin. Hayat Yasemin, dünya Yasemin, mana Yasemin. Böylesi güzel duyguları bana yaşattığın için çok teşekkür ederim Yasemin. Seninle her şey çok güzel.

İDO TATLISES KİMDİR?

İdo Tatlıses veya asıl adıyla İbrahim Tatlıses (d. 15 Şubat 1992; İstanbul), Türk şarkıcı ve DJ. “İbrahim ve Derya’nın oğlu” kısaltmasından, İdo adını almıştır. Berklee College of Music’in Arrange and Producer bölümünde sertifika eğitimi almıştır. İdo Tatlıses, Tatlıses TV’de çeşitli görevlerde bulunmuştur. 2013 yılında DJ’lik ve Tatlıses Kebap’ın işletmesini yapmaya başlamıştır. 2014 yılının Haziran ayında “Sonsuz Teşekkürler” adlı ilk teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Sonsuz Teşekkürler” adlı şarkısına klip çekmiştir. 2014 yılının Kasım ayında “Satır Satır” adlı ikinci teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Satır Satır” adlı şarkısına klip çekmiştir. 2015 yılının Mart ayında “Kaç Kere” adlı üçünü teklisini çıkarmıştır. Teklisinden “Kaç Kere” ve “Aşk Bunun Adı” şarkılarına klip çekmiştir. 2014 yılından 2015 yılına kadar çıkardığı teklilerinin plak şirketi Deriko Müzik’tir.

“Sonsuz Teşekkürler” adlı şarkısının klibi Youtube’da 17 milyon üzerinde izlenmeye ulaşmıştır. Instagram’da 310 bin, Twitter’da 140 bin üzerinde takipçiye sahiptir. Beyaz Show’da Beyazıt Öztürk ile birlikte oynadıkları kaş skecinde kendi kaşlarını tiye almıştır. Alanya 13. Uluslararası Turizm ve Sanat Şenliği’nde Hadise’nin hemen öncesinde sahne aldıktan sonra “Beni kimse sahneden indiremez, Hadise beni ilgilendirmez. Orada Hadise çıkar, kim takar Hadise'yi!” sözleriyle Twitter üzerinden gönderme de bulunmuştur.

İDO VE SEVGİLİSİ HAKKINDA ÇIKAN HABERLER

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğlu İdo geçen Ağustos'ta Yasemin Şevkatli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sevgililer önceki akşam seyir halindeyken otomobilde tartışmaya başladı. Sinirlenen İdo aracın camına yumruk attı. Eli yaralandı ve kanamaya başladı. Hastaneye giden İdo Tatlıses'in çatlayan eli alçıya alındı.

İdo Tatlıses bu olaydan önce Yasemin Şevkatli ile ilişkisine dair şunları söyledi: "Her şey güzel gidiyor, çok mutluyuz. Tabii tartıştığımız zamanlar var. Bu da gayet doğal. Olması gereken bir durum. Yoksa birbimizle çok iyi anlaşıyoruz. İnşallah hep böyle devam ederiz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar