Hıncal Uluç Ahmet Hakan dostluğu sona erdi

Sabah gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Ahmet Hakan'la dostluğunun bittiğini açıkladı.

Hıncal Uluç Ahmet Hakan dostluğu sona erdi - Sayfa 1

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç bugünkü köşesinde Ahmet Hakan'la dostluğunun bittiğini belirtti. Ahmet Hakan'ın Kanal D'de sunduğu Ana Haber programının bir felaket olduğunu söyleyen Uluç, bu yüzden Hakan'la arasının açıldığını ifade etti.


1 13
 
Hıncal Uluç Ahmet Hakan dostluğu sona erdi - Sayfa 2

'RTÜK ADINA BİR YÜZ KARASI'

Uluç, "Eleştirilerimi yazmaya başladım. Sonuç... Bir dost kaybettim. Ahmet Hakan selamı sabahı kesti.. Tabii, kaybettiğim gerçek bir dost muydu, yoksa etrafına sadece övgücülerini alan 'Dostumsu' biri miydi, bilemem.." derken, Hakan'ın Ana Haber programı için ise, "Program en başta RTÜK adına bir yüz karası..." diye yazdı.


2 13
 
Hıncal Uluç Ahmet Hakan dostluğu sona erdi - Sayfa 3

Uluç'un, "Ahmet Hakan ve ana haberini bıraktım!" başlığıyla yayımlanan bugünkü köşe yazısı şu şekilde:

"Başta Yüksel Aytuğ kardeşim, TV yazarlarının nasıl muhteşem bir iş başardıklarını anladım, sonunda... Ahmet Hakan, sunucu oldu diye, Ali Kırca, Korcan Karar ve M.Ali Birand'dan bu yana ilk defa ana haber izlemeye başlamıştım.Sevgili dostumun ne yapacağına bakmak ve ona yardımcı olmak için.."


3 13
 
Hıncal Uluç Ahmet Hakan dostluğu sona erdi - Sayfa 4

"Ben kendimden bilirim. Bizde ekrana çıktın mı etrafın poh pohcularla dolar. İki günde kendini dünyanın kralı sanırsın.. Ben de öyle sanıyordum, 1969 sonu başladığımda.. 

Sonra nurlar içinde yatsın, Ulus gazetesinde bu ülkenin ilk TV eleştirmeni olarak yazan Faruk Güvenç 'Spor programını, Uganda radyosunda bile spikerlik yapamayacak Hıncal Uluç sundu' diye anlatınca, koştum Faruk Ağabey'i buldum.. 'Kusurlarımı söyle ağbi' dedim.. Söyledi."


4 13