Hazım Körmükçü kimdir, nişanlısını dövdü mü?

Hazım Körmükçü kimdir, nişanlısını dövdü mü? Soruları Oyuncu Hazım Körmükçü'nün nişanlısı Zeynep Tandoğan'na şiddet uyguladığı yönünde haberler sonrası merak konusu oldu. Hazım Körmükçü kimdir, nişanlısını dövdü mü? Sorularının cevabını sizler için derledik.

Hazım Körmükçü kimdir, nişanlısını dövdü mü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
10 Haziran 2018 Pazar 15:51

Hazım Körmükçü kimdir, nişanlısını dövdü mü? Soruları Oyuncu Hazım Körmükçü'nün televizyon spikeri nişanlısı Zeynep Tandoğan'ı darp ettiği yönünde haberler sonrası merak konusu oldu. Hazım Körmükçü kimdir, nişanlısını dövdü mü? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Darp raporu alan televizyon spikeri, polise giderek oyuncudan şikayetçi oldu. İşte Hazım Körmükçü kimdir, nişanlısını dövdü mü? Sorularının yanıtı.

Oyuncu Hazım Körmükçü ve televizyon spikeri Zeynep Tandoğan’ın ilişkisi şiddet nedeniyle sona erdi. Tandoğan nikâh masasına oturmak için gün saydığı Körmükçü’yü kendisini dövdüğü gerekçesiyle polise şikayet etti. Körmükçü, 14 yıldır evli olduğu şarkıcı Hilal Özdemir’den ayrıldıktan sonra 2016 yılında Tandoğan’la ilişki yaşamaya başladı. Çift, 30 Mayıs’ta nikâh masasına oturacaktı ancak şahitleri Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’nin kongresi nedeniyle törene katılamayacağı için nikâhı ileri bir tarihe erteledi. Yeni tarih için gün sayan ikili bugün şiddet haberleriyle gündeme geldi. Tandoğan’la tartışan oyuncu nişanlısını şiddet uyguladı. Kanlar içinde kalan spiker, polisi arayarak şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polis memurları sorgu için Körmükçü’yü karakola götürdü. Tandoğan da önce hastaneye giderek darp raporu aldı ardından karakolda şikayetini yeniden dile getirdi. 

"Artık ilişkimizde geri dönüş yok"

Konuyla ilgili açıklama yapan Zeynep Tandoğan, “Hazım TRT ile bir iş için anlaştı ve İzmir’e yerleşmeye karar verdi. Ve bunları yaparken bana bir şey sormadı. Tartışma bu nedenle çıktı ve beni bu hale getirdi. Biz tanıştığımız zaman Hazım maddi manevi bitik durumdaydı. Ona manevi ve maddi anlamda destek sağladım. Benim sayemde ayağa kalktı” dedi. Artık ilişkilerinde geri dönüş olmadığını da belirten Tandoğan, “Benim için telafi edilemeyecek bir yara. Delikanlıysa, adamsa evden çıkıp gitseydi, bunu yapmaya hakkı yoktu. Nikah yapıp eylül ayında da düğün yapacaktık. Bu olaydan sonra geri dönüş yok artık. Ne nikah, ne düğün bitmiştir” diye konuştu.

Daha önce de bir kaç kez darp etmiş

Hazım Körmükçü’nün daha önce de birkaç kez kendisini tartakladığını söyleyen Tandoğan, “Sonra kapılarda yattı yalvardı, ‘yapmayacağım’ dedi. Ben de affettim” dedi. Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir’in de kendisini tehdit ettiğini dile getiren ünlü spiker, “Eski eşi Hilal Özdemir’le tartışmalarının içine de beni haksız yere çektiler. Evliliklerinin bitmesinde suçlu gösterildim. Hilal Özdemir’e hakkımda sosyal medya yaptığı açıklamalar nedeniyle dava açtım ve uzaklaştırma kararı aldırdım. Bir senedir ikisi de bana kabir azabı çektirdiler” dedi.

Eski eşi de koruma talebinde bulundu

Hilal Özdemir de iki çocuğunun babası Hazım Körmükçü’ye dava açmıştı. Özdemir, Körmükçü’nün kendisine yaklaşmaması için koruma kararı çıkartırmıştı.

Hazım Körmükçü kimdir?

Hazım Körmükçü, 30 Ocak 1965 tarihinde istanbul’da doğmuştur. Babasının adı Okay Körmükçü’dür. Tiyatrocu bir aileden gelmektedir. Darülbedayi'nin önemli oyuncularından Hazım Körmükçü'nün torunudur. Ayrıca kız kardeşi Pelin Körmükçü ve kuzeni Hikmet Körmükçü oyuncudur. Soyisminin manası ise : Körmük, eskiden günümüzdeki sirk anlamına gelen bir kelimeymiş. İçinde gözbağcıların, sihirbazların, hokkabazların, pehlivanların, cambazların ve pek çok temaşa sanatının sergilendiği yer. Bunları icra edene de ‘Körmükçü’ diyorlarmış.
Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Konservatuardan mezun olduktan sonra İstanbul Şehir Tiyatrosu'da oyuncu olarak çalışmaya başladı.
Tiyatro oyunlarının yanı sıra birçok sinema filmi ve dizilerde de rol almıştır.

Sinema,dizi,tiyatro oyunculuğu kadar müziğe de ilgisi ile bilinen Hazım Körmükçü 2012 yılında “İç Güdü” adlıyla enstrümantal bir albüm çıkardı.

Hazım Körmükçü, dizi ve sinema müzikleri dışında kendi enstrumantal gösteri ve konser çalışmalarına da devam ediyor. Vurmalı saz'lar, Afrika-Latin Percussion, Kaval, Ney, Piano çalabilmektedir.

Hazım Körmükçü, Necati Şaşmaz’ın yapımcılığında 2015 yılında yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı, başrollerini; Orhan Kılıç, Hakan Eratik, Sümeyra Koç, Deniz Uğur, Kerem Alışık, Şevval Sam, Barış Bağcı, M. Ali Kaptanlar, Caner Çandarlı, Sadi Ali Cengiz’in paylaştıkları “Kara Kutu” adlı dizide Reşit karakterini canlandırdı.

Evlilikleri :

1.eşi : Hazım Körmükçü’nün ilk eşinden Hazel (d.1991) adında kızı vardır.
2.eşi : 1998 yılının başlarında Oyuncu İpek Tuzcuoğlu ile evlendi. 4 yıllık evlilikten sonra 2002 yılında boşandı.
3.eşi : Hazım Körmükçü, 20 Nisan 2003 tarihinde evlendiği Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir’den 2014 yılında boşandı. Ada (d.2004) adında oğlu ve Ayka (d.2006) adında kızı vardır.
Hazım Körmükçü, Ağustos 2017 ayında Fenerbahçe TV spikerlerinden Zeynep Tandoğan ile nişanlandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar