Hazım Körmükçü hangi dizide oynuyor? Zeynep Tandoğan için ne dedi?

Genç sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Hazım Körmükçü hangi dizide oynuyor? Zeynep Tandoğan için ne dedi, özür mü diledi?

Hazım Körmükçü hangi dizide oynuyor? Zeynep Tandoğan için ne dedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 11:34

Hazım Körmükçü geçtiğimiz günlerde sunucu sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme geldi. Ardından kendisinin de sevgilisi Zeynep Tandoğan tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı. Şimdi ise Zeynep Tandağan’a açtığı davayı geri çektiğini açıkladı. Konuyla ilgili büyük tepki çeken Hazım Körmükçü hangi dizide oynuyor? Zeynep Tandoğan’dan özür mü diledi?

Hazım Körmükçü hangi dizide oynuyor?

Sunucu sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Hazım Körmükçü'nün rol aldığı dizinin kadrosundan çıkarıldığı ileri sürüldü. 53 yaşındaki Hazım Körmükçü evlilik hazırlığı yaptığı sunucu sevgilisi Zeynep Tandoğan'ı (36) darp ettiği için hafta sonu karakolluk olmuştu. İddialara göre Körmükçü, sevgilisini feci şekilde darp ettiği olay sonrası hemen anlaşma yaptığı TRT'nin 'Ege'nin Hamsisi' dizisinin ekibinden çıkarıldı. Mustafa Şevki Doğan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizideki Nuri rolü için anlaşan Körmükçü'nün yerine gelen oyuncu da belli oldu. Filiz Ekinci'nin yazdığı dizideki Hazım Körmükçü'nün canlandırdığı Nuri rolü Hakan Bilgin'in oldu. Karadenizli ve Egeli iki ailenin renkli hikâyesi ekrana taşıyan "Ege'nin Hamsisi"nde İclal Aydın, Uraz Kaygılaroğlu, Buse Meral, Asuman Dabak, Uğur Çavuşoğlu ve Bestemsu Özdemir gibi ünlü isimler rol alıyor. Hazım Körmükçü bu diziden önce de Cennetin Gözyaşları dizisinde rol alıyordu.

Hasan Körmükçü Zeynep Tandoğan için ne dedi?

Oyuncu Hazım Körmükçü evlilik hazırlığı yaptığı sunucu sevgilisi Zeynep Tandoğan'ı darp ettiği için karakolluk olmuştu. Körmükçü de, "Yüzümde görmüş olduğunuz izleri kendisi yapmıştır. Karakola gittiğimde ifade verdiğimde polis memurları kendisinin bana dava açtığını, şikâyetçi olduğunu söylediler ben de onun üzerine dava açtım" demişti. İddialara göre Körmükçü, sevgilisini feci şekilde darp etti. Olayın medyaya yansımasından sonra Körmükçü'ye tepki büyük oldu. Hatasının farkına olduğunu belirten ünlü oyuncu, Zeynep Tandoğan'dan ve sevenlerinden özür diledi.

“Canım, diğer yarım Zeynep Tandoğan'a istemeden yaşattığım bu tarifsiz acı için başta Zeynep’ten, bu kadar üzücü resimleri gören kadın, erkek, genç, yaşlı tüm Türk halkından özür diliyorum. Gözlerine bakmaya doyamadığım ellerini ellerimden ayıramadığım Zeynep'ime böylesi tarifsiz bir acı yaşatmış olmak benim için cezaların en büyüğü. Ona karşı açmış olduğum davayı geri çekiyorum. Çünkü haksızım hatalıyım. Gördüm ki,53 yıllık hayatımda yaşadığım zorlu süreçler psikolojimi bozmuş. Hayat içinde hiçbirimiz masum değiliz. Büyük, küçük hepimizin hataları, aydınlık ve karanlık yüzleri var. Hatamı biliyor ve kendimi hiçbir zaman ayrıştırmadığım sizlerin arasına bana yakışır bir şekilde dönmek istiyorum. Ne kadar kızgın olduğunuzu bilsem de öfkenizi bana bir şans daha vermek adına unutup, destek olmanızı rica ediyorum. Güzel kalbi ile bana ve çevresine hep iyilik yapmış ve tertemiz bir sevgi vermiş Zeynep’ten, ailesinden, camiasından onu seven milyonlarca insandan özür diliyorum. Zeynep ve çocuklarımız için gerekli psikolojik desteği alıp, mutlu ailem ile birlikte yaşlanmak istiyorum. Çocuklarım ve Zeynep olmadan hayatında bir anlamı yok benim için.”

Hazım Körmükçü kimdir?

Hazım Körmükçü, 30 Ocak 1965 tarihinde İstanbul‘da doğmuştur. Babasının adı Okay Körmükçü'dür. Ayrıca kız kardeşi Pelin Körmükçü ve kuzeni Hikmet Körmükçü de oyuncudur. 2003 yılında Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir ile hayatını birleştirdi ancak bu evlilik 2015'te sona erdi. İlk evliliğinden iki kız çocuğu olan Hazım Körmükçü, 2017 yılında Fenerbahçe TV spikerlerinden Zeynep Tandoğan ile nişanlandı. Hazım Körmükçü’nün Zeynep Tandoğan ile arasında 17 yaş fark bulunuyor. Tiyatro oyunlarının yanı sıra birçok sinema filmi ve dizilerde de rol almıştır. Sinema, dizi, tiyatro oyunculuğu kadar müziğe de ilgisi ile biliılında “İç Güdü” adlıyla enstrümantal bir albüm çıkardı. Hazım Körmükçü, dizi ve sinema müzikleri dışında kendi enstrumantal gösteri ve konser çalışmalarına da devam ediyor. Vurmalı saz'lar, Afrika-Latin Percussion, Kaval, Ney, Piano çalabilmektedir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar