Hayati ve Diğerleri İbrahim Selim - Celal Kalayır kimdir?

Hayati ve Diğerleri İbrahim Selim - Celal Kalayır kimdir sorusu Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri İbrahim Selim - Celal Kalayır kimdir sorusu nun cevabını sizler için derledik.

Hayati ve Diğerleri İbrahim Selim - Celal Kalayır kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 16:39

Hayati ve Diğerleri İbrahim Selim - Celal Kalayır kimdir sorusu görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışan İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati ve emri altında çalışan polis memurlarının hikayesini anlatan Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri İbrahim Selim - Celal Kalayır kimdir sorusunun yanıtını sizler için derledik. 1979'da Ankara’da doğdu. Seslendirme sanatçısı ve oyuncu İbrahim Selim aslen Arvin-Arhavilidir. İşte Hayati ve Diğerleri İbrahim Selim - Celal Kalayır kimdir sorusunun yanıtı.

İbrahim Selim - Celal Kalayır

Gasp Büro’da görev yaptıktan sonra disiplin suçu yüzünden sürgün karakolu olan İkircikli Polis Merkezi Amirliği’ne gönderilen komiser Celal, zoru sevmeyen ve kolay yoldan hedefe ulaşmak isteyen bir karakterdir. Cimriliği ile ün salmış olan Celal’in bir başka özelliği ise, karşı cinse olan ilgisidir. Karakola yeni gelen Açelya ile Filiz’in etrafında dolaşan ve bulduğu her fırsatta kur yapmaya çalışan Celal’in en büyük hayallerinden biri ise, bir an önce başkomiser olmak ve rütbesinin getireceği her fırsatı sonuna kadar değerlendirmektir.

Hayati ve Diğerleri İbrahim Selim - Celal Kalayır kimdir?

1979'da Ankara’da doğdu. Seslendirme sanatçısı ve oyuncu İbrahim Selim aslen Arvin-Arhavilidir. 3 sene biyoloji okudu daha sonra Hacettepe Ankara Devlet Konservatuvarı’nı bitirdi. Ankara’da günlük TRT dizilerinde oyunculuğa başladı. Daha sonta İstanbul'a taşındı. Burada DOT Tiyatro'ya girdi. Arada dizilerde yer aldı. Çok sayıda reklamda yer aldı ve seslendirme yaptı. Afife Tiyatro Ödülleri’nin ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü kazandı. Daha sonra Derviş Zaim'in filmi Rüya, Fatih, Kusursuzlar ve Şubat(dizi)'ta rol aldı.Son dönemde Youtube kanalı "Stolk" ile karşımıza çıkıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar