Hayati ve Diğerleri Ecem Karavus - Filiz Ozancık kimdir?

Hayati ve Diğerleri Ecem Karavus - Filiz Ozancık kimdir sorusu Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Ecem Karavus - Filiz Ozancık kimdir sorusu cevabını sizler için derledik.

Hayati ve Diğerleri Ecem Karavus - Filiz Ozancık kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 17:11

Hayati ve Diğerleri Ecem Karavus - Filiz Ozancık kimdir sorusu görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışan İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati ve emri altında çalışan polis memurlarının hikayesini anlatan Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Ecem Karavus - Filiz Ozancık kimdir sorusunun yanıtını sizler için derledik. Ecem Karavus, 9 Nisan 1989 tarihinde istanbul, Sarıyer’de doğmuştur. İşte Hayati ve Diğerleri Ecem Karavus - Filiz Ozancık kimdir sorusunun yanıtı.

Ecem Karavus - Filiz Ozancık

Polis meslek okulundan mezun olduktan sonra ilçe karakolunda görevine başlayan Filiz, memurların dikkatini dağıtarak göreve engel olduğu gerekçesiyle sürgün karakolu olan İkircikli Polis Merkezi Amirliği’ne gönderildi. Alımlı görünümü, güzel fiziği ve samimi tavırlarıyla karakoldaki bekar erkeklerin dikkatini üzerine toplamayı başaran Filiz, özellikle Celal’in yakın markajı altında olsa da kalbinin asıl sahibi Hayati başkomiserdir.

Hayati ve Diğerleri Ecem Karavus - Filiz Ozancık kimdir?

Pis Yedili dizisindeki rolü ile tanınmıştır.

Ecem Karavus, 9 Nisan 1989 tarihinde istanbul, Sarıyer’de doğmuştur. İlkokul’da okurken Antalya Fethiye’ye taşındılar. Daha sonra Üniversite eğitimi için tekrar İstanbul’a geldi. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı bölümünde okumakta olup 3. Sınıfta okulu dondurmuştur.

Küçükken de gazete reklamlarında ve banka reklamlarında oynayan Ecem Karavus, üniversite için tekrar İstanbul’a geldiğinde eski ajansı onu tekrar bularak işe devam etmesini sağlamış. Ve sinemalarda yayınlanan bir reklam filminden sonra "Muhteşem Yüzyıl" ve "Dinle Sevgili" isimli dizide oynadı. Gani Müjde’nin "Pis Yedili" dizisinde rol aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar