Hayati ve Diğerleri Cankat Aydos - Faruk Kadıoğlu kimdir?

Hayati ve Diğerleri Cankat Aydos - Faruk Kadıoğlu kimdir sorusu Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Cankat Aydos - Faruk Kadıoğlu kimdir sorusu cevabını sizler için derledik.

Hayati ve Diğerleri Cankat Aydos - Faruk Kadıoğlu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 17:26

Hayati ve Diğerleri Cankat Aydos - Faruk Kadıoğlu kimdir sorusu görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışan İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati ve emri altında çalışan polis memurlarının hikayesini anlatan Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Cankat Aydos - Faruk Kadıoğlu kimdir sorusunun yanıtını sizler için derledik. Cankat Aydos, 12 Aralık 1992 yılında Ankara’da doğdu. İşte Hayati ve Diğerleri Cankat Aydos - Faruk Kadıoğlu kimdir sorusunun yanıtı.

Cankat Aydos - Faruk Kadıoğlu

Muhasebe şirketinde çalıştığı yıllarda vergi dairesine götürdüğü para dolu çantayı otobüste unuttuğu için kovulan Faruk, polis olan bir akrabası ve ninesinin tavsiyesiyle polis meslek yüksek okuluna girmiştir. Mezun olduktan sonra Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne atanan Faruk, sıcak suda yıkadığı üniforması çektiği için karakola sivil kıyafetlerle gelmiş ve bu yüzden disiplin suçu alarak sürgün karakolu olan İkircikli Karakoluna gönderilmiştir.

Cankat Aydos, 12 Aralık 1992 yılında Ankara’da doğdu. Ailesinin de desteği ile birlikte küçük yaşlardan itibaren spor ile ilgili olan Aydos, Tam 8 yıl boyunca profesyonel lisanslı basketbol oyuncusu olarak kariyer yapmıştır. Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazanarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Enteresan bir kişiliğe de sahip olan Aydos, daha okulu kazandığı yıllarda ilk dizi teklifini almış ve dizilerde oynamaya genç yaşlardan itibaren başlamıştır.

Cankat Aydos, Bir Deli Sevda, Arkadaşlar İyidir Dizi, Emanet Dizi, Behzat Ç. Dizi, Maral Dizi ve Karışık Kaset adlı projelerde rol almıştır.

Cankat Aydos, bu seferde Hayati ve Diğerleri adlı komedi dizisinde polis memuru Faruk Kadıoğlu karakterini canlandırmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar