Hayati ve Diğerleri Bülent Çolak - Vedat Durulmuş kimdir?

Hayati ve Diğerleri Bülent Çolak - Vedat Durulmuş kimdir sorusu Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Bülent Çolak - Vedat Durulmuş kimdir sorusu cevabını sizler için derledik.

Hayati ve Diğerleri Bülent Çolak - Vedat Durulmuş kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 16:58

Hayati ve Diğerleri Bülent Çolak - Vedat Durulmuş kimdir sorusu görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışan İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati ve emri altında çalışan polis memurlarının hikayesini anlatan Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Bülent Çolak - Vedat Durulmuş kimdir sorusunun yanıtını sizler için derledik. H20 Eylül 1977’de İstanbul’da doğdu. Kartal Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. İşte Hayati ve Diğerleri Bülent Çolak - Vedat Durulmuş kimdir sorusunun yanıtı.

Bülent Çolak - Vedat Durulmuş

Getir götür işlerinden çay servisine kadar tüm işlerin ondan sorulduğu, yıllar boyunca birçok komiser ve başkomiser eskiten Vedat, karakolun demirbaşı olarak teşkilatın görüp görebileceği en "iş bilir çaycı" ünvanını alabilecek düzeyde tecrübeye sahiptir. Vedat’ın en önemli özelliklerinden biri ise, hiçbir zaman illegal yöntemlere başvurmadan işleri kılıfına uydurarak olaylardan çıkar sağlamasıdır.

Hayati ve Diğerleri Bülent Çolak - Vedat Durulmuş kimdir?

20 Eylül 1977’de İstanbul’da doğdu. Kartal Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. Ardından Şehir ve Devlet Tiyatroları’nda çalıştı. Reis Çelik'in yönettiği 1998 yapımı Hoşçakal Yarın adlı filmde Hüseyin İnan karakteriyle oyunculuk kariyerine başladı. Filmde Berhan Şimşek, Deniz Gezmiş’i, Mazlum Çimen, Yusuf Arslan’ı canlandırdı ve Tuncel Kurtiz, Tuncer Necmioğlu, Mümtaz Sevinç, Orhan Aydın da diğer rollerde oynadı.

Gönül Yarası ve Joenjoy gibi filmlerde de çeşitli roller alan Bülent Çolak, Fırtına ve Hırsız Polis adlı dizilerde de oynadı fakat asıl tanınmasını sağlayan ve fenomen haline gelen rolü Geniş Aile dizisinde "Ulvi" karakteri oldu. 2002 yılından beri de Semaver Kumpanya topluluğunda tiyatro oyunculuğu yaptı. Kurucularından olduğu “Janti” adında bir tiyatro grubunda da görev yaptı. Çakallarla Dans, Günebakan, Geniş Aile Yapıştır , Eksik, Çakallarla Dans 3, Hükümet Kadın 2, Kanunsuzlar, Hükümet Kadın , Mutlu Ol Yeter gibi bir çok yapımda başarılı oyunculuk sergiledi. Senaryo yazarı Sefa Öztürk Çolak ile evlidir ve Okyanus Çolak adında bir kız çocukları vardır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar