Hayati ve Diğerleri Bahtiyar Engin - Tahsin Akın Şirinyer kimdir?

Hayati ve Diğerleri Bahtiyar Engin - Tahsin Akın Şirinyer kimdir sorusu Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Bahtiyar Engin - Tahsin Akın Şirinyer kimdir sorusu cevabını sizler için derledik.

Hayati ve Diğerleri Bahtiyar Engin - Tahsin Akın Şirinyer kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 16:27

Hayati ve Diğerleri Bahtiyar Engin - Tahsin Akın Şirinyer kimdir sorusu görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışan İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati ve emri altında çalışan polis memurlarının hikayesini anlatan Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu.Hayati ve Diğerleri Bahtiyar Engin - Tahsin Akın Şirinyer kimdir sorusunun yanıtını sizler için derledik. 13 Ağustos 1965 Ordu doğumlu olan Bahtiyar Engin, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. İşte Hayati ve Diğerleri Bahtiyar Engin - Tahsin Akın Şirinyer kimdir sorusunun yanıtı.

Bahtiyar Engin - Tahsin Akın Şirinyer

İnce ruhu, kibarlığı ve saf karakteri ile kandırılmaya oldukça müsait olan Tahsin’in en yakın arkadaşı ise, Danyal’dır. Gözüne kestirdiği hatalı park etmiş arabaların sileceklerini kaldırmak dışında hobisi olmayan Tahsin, Şükran’ın yanına taşınan kardeşi Danyal ile iyi anlaşmaya ve beraber vakit geçirmeye başlarken, bu sayede Şükran’ı daha yakından tanıma fırsatı bulmaktadır. Şükran’ın gözüne girmek için Danyal’ın çevirdiği işlere alet olan Tahsin, gittikçe ailenin içine girmeye başlar. Bu ısrarcı tavır ise, Hayati’nin sinirlerini daha da bozacaktır.

Hayati ve Diğerleri Bahtiyar Engin - Tahsin Akın Şirinyer kimdir?

13 Ağustos 1965 Ordu doğumlu olan Bahtiyar Engin, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. İstanbul Şehir Tiyatroları kadrosunda yer alan oyuncu, İstanbul Halk Tiyatrosu'nun kuruluş çalışmalarında yer almıştır. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları yapan Engin, 2006 yılında yönetmenliğini Cem Yılmaz'ın üstlendiği Hokkabaz filminde yer aldı. Sergilediği başarılı performanslarla birçok ödül alan Bahtiyar Engin, N'olur Ayrılalım, Üzgünüm Leyla, El Yazısı, Toprağın Çocukları , Pek Yakında, Aşk Oyunu, Karınca Kapanı, Her Şey Mümkün, "Vezir Parmağı" gibi birçok film ve dizide rol aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar