Harbiye Açık Hava Yalın'la coştu - Yalın'ın Harbiye konserinden görüntüler

Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen “İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında Yalın, çıkardığı son single’ı Sensiz Ben Ne Olayıım ardından ilk defa sevenleriyle buluştu.

Harbiye Açık Hava Yalın'la coştu - Yalın'ın Harbiye konserinden görüntüler - Sayfa 1

Konserine yeni şarkısı “Sensiz Ben Ne Olayım”la başlayan Yalın, dillere dolanan en sevilen şarkılarıyla bir kez daha İstanbullu sevenlerinin gönüllerini fethetti.

1 11
 
Harbiye Açık Hava Yalın'la coştu - Yalın'ın Harbiye konserinden görüntüler - Sayfa 2
2 11
 
Harbiye Açık Hava Yalın'la coştu - Yalın'ın Harbiye konserinden görüntüler - Sayfa 3

Havai fişeklerle başlayan konserde Yalın,  alkışlar ve ıslıklar eşliğinde Harbiye Açıkhava’yı dolduran yaklaşık 4 bin kişiyi çoşturdu. Yalın konsere şu cümlelerle başladı: “Hepiniz hoşgeldiniz Harbiye’ye, iyi akşamlar. Sonunda yağmursuz çamursuz bir günde beraberiz. Sabah kalktığımda kara bulutları görünce korktum. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Biliyorum ki keyifler pek yerinde değil. Bütün o sıkıntıları bir kenara bırakmanızı istiyorum. Derdi kederi her şeyi geride bırakıyoruz bu 2 saat boyunca. Eve gidene kadar bana emanetsiniz. Birlikte bol bol şarkı söyleyeceğiz” dedi.

3 11
 
Harbiye Açık Hava Yalın'la coştu - Yalın'ın Harbiye konserinden görüntüler - Sayfa 4

HARBİYE’DE FESTİVAL TADINDA KONSER

Festival tadında gerçekleşen konserin ikinci yarısı “Anlat Güzel mi Oralar?”, “Meleklerin Sözü Var” “Yeniden” gibi çok sevilen şarkılarının akustik performanslarıyla devam etti. Sempatik tavırları ve dinmeyen enerjisiyle Yalın, tam 2 buçuk saat boyunca sahnede kalarak unutulmaz bir konsere daha imza attı.

4 11