Gülşen yeni klibine yeni tarz yaptı, Gülşen Delikanlım klibi izle

Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkılar albümünde Delikanlım şarkısnı söyleyen Gülşen, şarkının klip çekiminde saçlarını yeniletti. Gülşen Delikanlım klibi izle ile ilgili detaylar haberimizde.

Gülşen yeni klibine yeni tarz yaptı, Gülşen Delikanlım klibi izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 16:13

Gülşen yeni klibine yeni tarz yaptı, Gülşen Delikanlım klibi izle.

Gülşen Delikanlım adlı şarkısı için kamera karşısına geçti. Yeni klibe özel saçlarını da yenileten Gülşen'in imajı sosyal medyada konuşulanlar arasına girdi. 12 dakikada 7 bin izlenmeye ulaşan şarkı için birçok kullanıcı 'Rekor' yorumunda bulundu. Gülşen Delikanlım klibi izle ile ilgili detaylar haberimizde.

Tan'da Delikanlım'ı okumak istemiş

Yıldız Tilbe’nin proje albümünde kendisine okutulan 'Delikanlım' parçası son anda Gülşen'e verilen Tan Taşçı, projeden çekilme kararı aldı.Yıldız Tilbe’nin proje albümünde yer alan 90’ların sevilen parçası 'Delikanlım' paylaşılamaz hale geldi. Albümde Tan Taşcı’nın seslendirilmesine karar verilen parça, son dakikada el değiştirerek parçayı, Gülşen’in okumasına karar verildi. Bu duruma bozulan Tan Taşçı, başka parçayı seslendirmek yerine projeden ayrılmayı tercih etti. Albümde yer alma şartının 'Delikanlım' parçası olduğunu belirten Taşçı, "Daha önce 1-2 solist arkadaşımın 'Delikanlım' şarkısını söylediğini ama şu anda boşta olduğunu ve okuyabileceğimi söylediler. Fakat şarkı yeniden kıymete binmiş anlaşılan, o yüzden bu parçanın başkası tarafından okuyacağı söylenince ben de projeden delikanlı gibi çekildim" ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar