Gizem Karaca’dan uyuşturucu açıklaması: Gençlik hatası olarak değerlendirilmeli

Uyuşturucu davasında 4 yıl hapis cezası alan Gizem Karaca'nın avukatı karara, "Gençlik hatası olarak değerlendirilmesi gereken bu üzücü olay nedeniyle büyük pişmanlık duymuştur” diye itiraz etti.

Gizem Karaca’dan uyuşturucu açıklaması: Gençlik hatası olarak değerlendirilmeli - Sayfa 1

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın da aralarında olduğu 34 sanığın yargılandığı uyuşturucu davasında ceza yağmış, mahkeme oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’ya, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası vermişti.

1 15
 
Gizem Karaca’dan uyuşturucu açıklaması: Gençlik hatası olarak değerlendirilmeli - Sayfa 2

Uyuşturucu kullanmak, arkadaşlarına kullanması için uyuşturucu temin etmek suretiyle “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına mahkûm olan Gizem Karaca, avukatı aracılığıyla mahkemenin kararına itiraz etti.

2 15
 
Gizem Karaca’dan uyuşturucu açıklaması: Gençlik hatası olarak değerlendirilmeli - Sayfa 3

Karaca’nın avukatı Faruk Zorba dilekçesinde, “Beş yıl önce meydana gelen talihsiz bir olay nedeniyle kamuoyu gündemine gelmek müvekkilimi derinden üzmektedir.

3 15
 
Gizem Karaca’dan uyuşturucu açıklaması: Gençlik hatası olarak değerlendirilmeli - Sayfa 4

Bu süreçte kendisi evlenmiş ve mutlu bir yuva kurmuştur. Henüz 20 yaşındayken yaşadığı ve gençlik hatası olarak değerlendirilmesi gereken bu üzücü olay nedeniyle büyük pişmanlık duymuştur” dedi.

4 15