Geleceğin Starı'nın jüri üyeleri kimler? Geleceğin Starı hangi akşam?

Merakla beklenen yarışma Geleceğin Starı 5 Temmuz Perşembe akşamı ekranlara gelerek yayın hayatına başladı. Oyunculuk hayali içinde olan 16 yarışmacı tüm hünerlerinin sergileneceği yarışmanın jüri üyeleri kimler?

Geleceğin Starı'nın jüri üyeleri kimler? Geleceğin Starı hangi akşam?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
6 Temmuz 2018 Cuma 11:44

Büyük ödülün yeni sezonda yayınlanacak bir dizide rol olduğu Geleceğin Starı adlı yarışma programı ilk bölümüyle birlikte izleyiciye merhaba dedi. İşte, Geleceğin Starı yarışması hakkında merak edilen detaylar ve jüri üyeleri...

Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüri koltuğunda oturuyor. Büyük ödülün, yeni sezonda Star ekranında yayınlanan dizinin kadrosunda yer almak olan yarışmanın çekimleri Zorlu Performans Sanatları’nda devam ediyor. Müjde Uzman’ın sunuculuğunu yaptığı yarışmanın oyuncu koçluğunu; Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket üstleniyor.

Geleceğin Starı Yarışmasının Formatı Nasıl?

Programın her bölümde iki yarışmacı elenecek ve bir sonraki hafta yine daha önceden belirlenen iki yarışmacı programa dahil olacak. 13 hafta sonunda ekranın yeni iki yüzü seçilecek. Sektöre yeni yüzler ve yetenekler kazandırmak isteyen ve bu amaçla yola çıkılan programda büyük ödül yeni yayınlanacak bir dizide rol almak.

Geleceğin Starı Yarışmasının Jüri Üyeleri Kimler?

Fırat Parlak Kimdir?

Komedi Dükkanı isimli programın yönetmeni olan Fırat Parlak bu kez farkı bir formatın içerisinde yer alacak. Tolga Çevik’i yönlendiren gizemli yönetmen olan Parlak, 1984 yılında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi orada tamamladı. Liseden sonra İstanbul'da konservatuvar okudu, yönetmen oldu. Pek çok ünlü markanın reklamını yaptı. “Arkadaşım Hoşgeldin” isimli projede de yer alan Parlak bu kez Geleceğin Starı’nı yönetecek. Geleceğin Starı yarışmasıyla ilgili yapılan açıklama ise şöyle; Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak’ın jüri koltuğunda oturduğu yarışmada, oyunculuk hayali kuran 16 yarışmacı tüm hünerlerini sergileyecek. Büyük ödülün, yeni sezonda Star ekranında yayınlanan dizinin kadrosunda yer almak olan yarışmanın çekimleri Zorlu Performans Sanatları’nda devam ediyor. Müjde Uzman’ın sunuculuğunu yaptığı yarışmanın oyuncu koçluğunu; Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket üstleniyor.

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

26 Mart 1976 yılında İzmir‘de dünyaya gelen oyuncu Nurgül Yeşilçay İlköğretim, ortaöğretim ve Lise’yi doğup büyüdüğü İzmir’de tamamlamıştır. 2001 senesinde Eskişehir Anadolu Ünv. Tiyatro Bölümünü tamamlayan sanatçı ardından oyunculuk hayatına adım atmıştır. Oyunculuğa ilk adımının ardından İkinci Bahar dizisinde Gülsüm, 2002 senesinde ise Asmalı Konak’ta Bahar Karadağ rolünü canlandırarak hayran kitlesini arttırmıştır. Daha sonra bir çok sinema ve dizilerde rol alan oyuncu 2015 senesinde Paramparça dizisinde Gülseren karakterine can vermiştir. Nurgül Yeşilçay aslen baba tarafından Afyonkarahisar‘lıdır.

Hamdi Alkan Kimdir?

1967 yılında Hatay'da dünyaya gelen Hamdi Alkan, ilkokul, ortaokul ve liseyi Antakya‘da okudu. Daha sonra İstanbul’a gelerek Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünde eğitim aldı. İlkokul sıralarında tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Hamdi Alkan, 1990’lı yıllarda TRT’de başlayan "3 aşağı 5 yukarı" adlı programla TV dünyasına adım attı. TRT’de ve birçok özel kanalda skeçler ve komedi programları yapan Hamdi Alkan, "Reyting Reyting" "Reyting Hamdi" ve "Hamdi Alkan TV" adlı komedi programlarını yapmaya devam etti.1990'lı yıllardan beri çok sayıda filmde yapımcı, senarist, yönetmen ve oyuncu olarak yer alan Hamdi Alkan, son olarak 2018 yılının Temmuz ayında başlayan "Geleceğin Starı" adlı yarışmanın jüri üyeleri arasında yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar