Fotoğraflarla haber turu

22 fotoğraftan oluşan kısa haber turu...

Fotoğraflarla haber turu - Sayfa 1

İsrail ablukası altında yıllardır büyük bir insani kriz yaşayan Gazze Şeridi'nde 30 Mart'tan bu yana süren barışçıl Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterileri bugün de devam ediyor. Gazze kentinin Şucaiyye Mahallesi doğusunda İsrail sınırında toplanan Filistinliler, Büyük Dönüş Yürüyüşü'nün 23. cumasındaki gösterilere katıldı. Gösteriye katılanlar, Filistin bayrağı taşıdı. ( Ali Jadallah - Anadolu Ajansı )

1 22
 
Fotoğraflarla haber turu - Sayfa 2

Bali Adası'ndaki bambu heykeli

Endonezya'nın Bali Adası'nda, 6,5 metre uzunluğunda ve 8,5 metre genişliğinde bambudan çevre dostu heykel yapılıyor. Heykel, turistler tarafından ilgi gördü. ( Mahendra Moonstar - Anadolu Ajansı )

2 22
 
Fotoğraflarla haber turu - Sayfa 3

Kaputaş Plajı'na turist ilgisi

Antalya'nın gözde ilçelerinden Kaş'taki dünyaca ünlü Kaputaş Plajı, suyunun benzersiz turkuaz rengiyle her gün yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Kalkan Mahallesi sınırlarında yer alan, Kaş Belediyesince işletilen ve girişi ücretsiz olan plaja yol kenarındaki basamaklardan inilerek ulaşılıyor. Suyunun açık yeşilden maviye doğru değişen benzersiz rengi, el değmemiş doğallığıyla dünyanın en güzel plajları arasında gösterilen Kaputaş, göz kamaştırıyor. ( Ali Rıza Akkır - Anadolu Ajansı )

3 22
 
Fotoğraflarla haber turu - Sayfa 4

ABD Açık Tenis Turnuvası

ABD'nin New York kentinde düzenlenen, sezonun son Grand Slam tenis turnuvası ABD Açık'ta, Sırp raket Novak Djokovic (fotoğrafta), Arthur Ashe Stadyumu'nda, ABD'li tenisçi Tennys Sandgren ile karşılaştı. ( Mohammed Elshamy - Anadolu Ajansı )

4 22