Esin Övet: Hülya Avşar ucuz reklama sığındı

Esin Övet, "Hülya Avşar’ın kendi reklamını düşünmeden kadınlar için bir şeyler yapma zamanının geldiği günlerde yine bu çirkin ve ucuz reklama sığınması maalesef beni de isyan ettirdi bir kadın olarak." açıklamasında bulundu.

Esin Övet: Hülya Avşar ucuz reklama sığındı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
11 Mart 2018 Pazar 11:59

"AVŞAR, UCUZ REKLAMA SIĞINDI"

Hülya Avşar’ın, Mehmet Aslantuğ’u konuk ettiği programındaki “Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın” sözleri olay oldu. Aslantuğ araya girerek “Kadın, bütün istikbalini bir adamın vicdanına, aşkına, samimiyetine, günün sonunda bir gün aklının karışmasına, yanılgılarına bırakmamalı” yanıtını verdi. Bu polemiğe yorumunuz nedir?

Esin Övet, "Aslında bu tam da Hülya Avşar’lık bir taktik. Malum filmi ‘Selfie’ yakında vizyona giriyor. Kendinden konuşturmak için gayet iyi bir hareket ki 20 senedir yaptığı da bu. Yıllardır Hülya Avşar’ın her yaptığını savunan, alkışlayan bir gazeteciyim ama tam da Kadınlar Günü’nden bir gün önce, kadına karşı bu kadar çok kötü olayın yaşandığı günlerde değil! Artık tamam! Hülya Avşar’ın kendi reklamını düşünmeden kadınlar için bir şeyler yapma zamanının geldiği günlerde yine bu çirkin ve ucuz reklama sığınması maalesef beni de isyan ettirdi bir kadın olarak." dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar